Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Gość wlasnie o nim pisza
:D:D

Gość na ciebie S.O.Z. zadna nie
poleciala co ? :D:D

Gość nie denerwujcie się prawda
jest taka ,na kola "światowa organizacja zdrowia" nie polecą jak piszecie, na starość z takim się zwiążą.zaś koleś egoist będzie zmieniał dziewuszki do śmierci:Dbyć może to mój koleś z technikum:D

Gość o jaki bloog chodzi
.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dziewczyny zróbmy inwentaryzację takich typków, dobrze gdyby gdzieś powstała strona z ich opisem i może zdjęciami.

Gość ennnenennnnnnnnnnnn
Podajcie namiary na tego Egoist , to on prowadzi jakis blog :O🖐️

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nikt mnie nie chce:D

Gość kocham tego gościa
po prostu jest zaj**isty, powinien stworzyć nową religię a swoje życiowe poglądy wykuć w kamiennych tablicach. Znalazłbyś chłopie mnóstwo wyznawców a może w końcu kobiety coś by zrozumiały.

Gość do tych od egoiste prodzekte
wspolczuje wam,mnie tez kiedys sie podobal,ale mi przeszlo. za duzo bab tutaj sciemnil. 👄

Gość Egoist_31
Baby są gupie.

Facet facetowi nie równy. Jedni chcą tego a inni owego. Gramy w warcaby życia. -------------------------------------------------------------

Gość Egoist*_31
Baby są głupie.

Gość Egoist
Baby som gupie.

Gość Egoist__*31
Joł.

Gość egoist nie pisz w orencz

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
egoist nie podszywaj się, ty głąbie.

Przyznaję że wnerwia mnie to puste p.i.p.s.k.o. vvv mmm. Ta pipa w nic nie wierzy co odbiega od standardu blokowiska w Gliwicach, biedy i wielodzietności. 1. Ktoś jej pisz że jedzie do Włoch na urlop- idiotka vvv mmm się smieje bo nie wierzy. :) Przecież to nie jest możliwe by Polak jechał do Włoch na wakacje. Chyba że do obozu pracy. 2. Ktoś jej pisze że wydał sporo na 3 obrazy olejne -ona się śmieje - przecież obrazy olejne sa tylko na filmach o Panu Samochodziku i w muzeach państwowych. Reszta plebsu nie ma do nich dostępu. Nie rozumie że dziś każdy malarz ma swoje strony www, gdzie prezentuje galerię i zamieszcza precyzyjne zdjęcia swoich prac. I Poprzez internet odbywa się kupno, a transport UPS-em. 3. Ktoś jej pisze że kupuje na aukcji internetowej Meble Rensansowe, - ta się śmieje bo nie wierzy. :) Biedni ludzie obciążeni dziećmi nie wierzą że dziś antykwariaty(wyposażone w strony www)ściągają oryginalne meble z różnych epok z Zachodu. Np z Włoch, lub Hiszpanii czy Francji. Z państw które w czasie 2 Wojny, nie zostały ograbione przez wojska niemieckie, czy Armię czerwoną. Gdzie nie istniał komunizm który konfiskował mienie arystokracji, czy ziemiaństwa i przenosił je do muzeów. W Polsce Renesansowa szafa, ma rangę zabytku, który otacza się czcią. Na Zachodzie jest zwykłym, kosztownym historycznym meblem użytkowym, będącym w zwykłym meblarskim obiegu handlowym. Nie jest tania, ale jest do kupienia za wysoką, lecz rozsądna cenę. I ot, cała magia. Jak się ktoś zatrzymał psychicznie na porodzie w 1998r,(vvvmmm) to ciężko potem takiej vvvmmm uwierzyć że w 2011r, świat się zmienił. Ktos jej pisze vvv mmm, ze do Londynu leci się na dowód osobisty, bez paszportu, i to za 300pln, - ona się śmieje, :) bo jest przekonana że trzeba mieć wizę wybłaganą w Ambasadzie GB, i zezwolenie na pracę. :) Dyskutuj z taką wymłóconą zmęczeniem i dziećmi babą.

Gość vvvv mm
"do Londynu leci się na dowód osobisty, bez paszportu," myślałam, ze wcześniej pogrążyłeś się maksymalnie, ale się pomyliłam (ponieważ pewnie nie zrozumiesz, dodaję, ze dziś rano nastąpiło kolejne osunięcie pogrążające ) :) a na marginesie, masz czas, to zainteresuj się, co to strefa Schengen "to za 300pln" najtańszy bilet w dwie strony jest droższy, chyba, że lecisz ryanairem, czy innym badziewiem :-)

Gość vvvv mm
innych urojeń i Twoich fantazji nie chce mi się tak od rana komentować

Gość egoist obsmarowali na
podaj

Gość vvvv mm
egoist przenióśl się juz na inny topik, bo ten uznał za lost case kto by pomyślał, ze jeden słuszny wniosek mu sie przytrafi? :)

Gość dhdhddd
vvv mm na Egoiste poleci tylko imbecylka -przykladowo o niku aneta90_210 :)🖐️

myślałam, ze wcześniej pogrążyłeś się maksymalnie, /////////////////// a ja myślałem że od kiedy wyznałaś, że nie stać cie ani na wakacje dla dzieci, ani na regularne opłacanie rachunków za mieszkanie, czy na dobre markowe kosmetyki lub regularnego fryzjera, to nie odważysz się tutaj więcej zawitać. By nie byc przymuszona do opowiadania o swojej nędzy. :) masz czas, to zainteresuj się, co to strefa Schengen ////////////// wiem czym jest strefa schengen od 2005r, i taka imbecylka jak ty nie musi mnie o tym pouczać. A le po co ci wielodzietna nędzarko dobrodziejstwa tej strefy, skoro i tak nie stać cię na podróże samochodowe po Europie, np: do Pragi, czy Wiednia ? "to za 300pln" najtańszy bilet w dwie strony jest droższy, ///////////// oooooo widzę ze masz doświadczenie lataniu na wyspy-wiec albo męzus albo ty latasz do GB, by za 10Ł miesięcznie zmywać naczynia w restauracji? Pogrążyłem cię - pomywaczko naczyń

vvvv mm innych urojeń i Twoich fantazji nie chce mi się tak od rana komentować //////// doskonale wiesz pomywaczko naczyń ze nie pisałem o swoich urojeniach tylko o przedmiotach do których ty i twój podpasiony mężuś nigdy dostępu miec nie będziecie. Bo ledwo w waszym małżeństwie wiążecie koniec z koncem :) . Utrzymując brzydkie i średnio-inteligentne dzieci. :)

vvvv mm egoist przenióśl się juz na inny topik, bo ////// bo pomywaczko naczyń, z 2 ka dzieci nie raczyłas mi odpowiedzieć kiedy siedziałem pzred PC. Jak widzisz wróciłem.

Gość POlaaaaa
Egoist, nie sykoda Ci czasu na kloccenie sie z ludzmi, ktorzych nigdy na oczy nie zobaczysz?

Gość vvv mmm
to że pracowałam w londynie przez jakiś czas jako prostytutka nie czyni mnie gorszą, ani mniej wartościową. Ale niektórzy z was tego nie rozumieją.

Gość POlaaaaa
jeszcze jakbyscie sie spierali o jakąs mega sluszna sprawe to rozumiem.. Ale odbiegliscie od tematu watku.. masakraaa