Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

tak, do Londynu lata się tylko i wyłącznie po to, by pomywać naczynia. Bardzo szerokie horyzonty, przeszerokie, i oczywiscie tylko pomywacze naczyn wiedza coś o cenach biletów LOTu czy British Airways (polecam te drugie, Termina 5 na Heathrow jak żaden inny na świecie) :) vvvv mm

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Jem kupe offermy.

Gość POlaaaaa
A ja gowna piatej klepki...

POlaaaaa jeszcze jakbyscie sie spierali o jakąs mega sluszna sprawe to rozumiem.. Ale odbiegliscie od tematu watku.. masakraaa /////////// TAK ale to wina vvmmm. Postanowiła mnie zaatakować za to ze mnie stać na 36dni wakacji nad morzem, a ona nie moze wysłać jednego dziecka na kolonie na 7 dni. Bo jej się budżet zawali. Sama zmieniła temat na 1 stronie.

Gość Egoist w realu tez tak nie
odpuszczasz jak ktos Ciebie zrobi w balona ? :D:D

Gość POlaaaaa
precz z podszywami Egoist- ale po co to wszystko? niewarto A tak z innej beczki, skoro zmieniacie tu temat- Czy to normalne, ze pomimo 13 godzin snu ja jestem zmeczona, kawa na mnie nie dziala, chce spac, nic mi sie nie chce?? Nie wiem co mi jest, czuje, ze zaraz umre i moje serce przestanie bic.. prosze nie smiejcie sie.. nie mam sily nawet posprzatac w pokoju ..

Gość Yterrew
vvv mmmm - jak musisz rezygnować z drogich kosmetyków to tez się śmiejesz? :). jak odcinają ci komórkę z braku dokonania opłaty, to tez się śmiejesz? :) Pamiętaj twoje dzieci nie dadza się oszukac na twoj udawany śmiech ze wszystko jest ok. ta kretynka ciagle się smieje, i się smieje :)

"vvv mmmm - jak musisz rezygnować z drogich kosmetyków to tez się śmiejesz? . jak odcinają ci komórkę z braku dokonania opłaty, to tez się śmiejesz? " nie, z tej prostej przyczyny, ze chwała bogu ani jedno, ani drugie mnie nie dotyczy

Gość do vvv mmm
To chyba podszyw egoist z tą prostytutką co ?:O

Gość oferma na detoksie
POlaaaaa => a chooj nas to obchodzi downie

Egoist w realu tez tak nie odpuszczasz jak ktos Ciebie zrobi w balona ? ///////////////////////// A w którym momencie to ona mnie w balona zrobiła ? To chyba ja na niej wymusiełm przyznanie się że nie stać ją na danie dzieciom odrobiny wakacyjnej radości. To ja zrobiłem z niej pomywaczkę naczyń w GB. Więc ?. Nie lubię kiedy ktoś sprowadza mnie do swojego pułapu w sferze upodobań i stylu życia. I jeszcze za inność usiłuje być mi wrogim.

"To chyba ja na niej wymusiełm przyznanie się że nie stać ją na danie dzieciom odrobiny wakacyjnej radości." oh yes, w swojej chorej wyobraźni rzecz jasna (to ja vvvv mm)

Gość Egoist w realu tez tak nie
Egoist nie o to kaman :D:D pytam czy w zyciu tez nie popuszczasz jak ktos Ciebie zrobi w ciula ?

Gość faceci to wzrokowcy
oni nie mają uczuć pomijam te które rozwijają w nich ich zaborcze mamusie ale to dotyczy wyłącznie relacji matka-syn

Jak ktoś mnie w życiu zrobi w ciula to jestem jego śmiertelnym wrogiem: poprzebijam opony, zarysuję drzwi Audi A8 (2011r) dłutem rzeźbiarskim, spalę domek na działce. Wykradnę dowód i zaciągnę kredyty na 1mln800tyś :)

egoist, widzę, że twardy jesteś, coś jakby podłapujesz nowe trendy w stylu pisania postów, co znaczy, ze do swojego mitomaństwa przeplatanego z prowokowaniem jeszcze jakiś czas się nie przyznasz i będziesz podejmował bezskuteczne próby mydlenia czyichś oczu :)

Gość piąta klepko myślisz że to tak
bajerancik ,mitoman, pies na durne baby? ;)

"po ile teraz chodza domki w mielnie?" :D cenę poznasz w prosty sposób - musisz sie zatrudnić jako pomywacz w jednym z tamtejszych lokali garmażeryjnych

zawsze szczery po ile teraz chodza domki w mielnie? ////////////////////////// wiem że metr kwadratowy działki kosztuje 2.000pln . Tak mi powiedział facet u którego wynajmuję

Gość chłopaki idzcie dupczyć
po przykro was słuchać

Gość czytam i czytam buahahahahaha
-> xymena moze konkretniej ;) o ktora chodzi z wylizaniem doopy :D:D:classic_cool:

Gość Egoist_31
Jestem 45 letnim mitomanem.

Gość zawsze szczery i egoist31
w mielnie toż to byłby niezapomniany widok achhhh ;]

Gość zawsze szczery i egoist31
i offerma obok na kocu

Gość przynajmniej prawiki
by się rozerwały w tym Mielnie, panny by im dały po jednym drinku ;)

Gość ja myślę...........
"piąta klepko myślisz że to tak bajerancik ,mitoman, pies na durne baby? " Niejedna idiotka już się nabrała :D🖐️