Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2cm problemu

Dziewczyna 2 cm wyższa od chłopaka?

Polecane posty

Gość 2cm problemu

Problem dla was panowie? Czulibyście się skrępowani? Odrzucilibyście nawet jeśli wydała się ''fajna''?

Gość takijeden_26
Oj przestań, co to jest 2 cm

Gość powiedz jej wprost że cię nie
nie chciałabym mieć niższego faceta i być skazana na chodzenie boso. Bo wtedy żaden obcas nie wchodziłby w grę :( Dla mnie wygląda to dziwacznie pokazywanie się z kurduplem. To wygląda jak matka z synem a nie para

Gość 2cm problemu
Ale buty na obcasie spowodują, że ta róznica będzie 5cm ( na małym obcasie). Mi nie przeszkadzałoby, ale nie wiem czy dla niego to nie problem.

nie chciałabym miec nizszego faceta. ale miłosc nie wybiera :P jakbym sie zakochała to czemu nie ;) niemniej jednak czułabym sie skrepowana. lubie chodzic na obcasach

Gość najlepszy sposób
ja byłam z chłopakiem włąśnie mniej więcej tyle niższym ode mnie... może czasem narzekałam ze nie bardzo bym chodzila w butach na obcasie, ale tak to bylo soko. On byl zadowolony, zawsze stawalam tak, ze nie bylo widac roznicy wzorstu a jak sie kocha to nic nie stanie na przeszkodzie.

Mi by niższy facet nie przeszkadzał. A w wysokich butach nie chodzę, bo są dla mnie niewygodne.

Gość 2cm problemu
Chciałam zapytać o zdanie panów a tu jak na złość same kobiety wypowiadają się :D