Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgewrgwer

A kolor włosów/ Może się jeszcze zmienić u dziecka 1,5 roku?

Polecane posty

Gość rgewrgwer

Moja córa ma 1,5 roku. Włosy ma w kolorze ciemny blond. Czy jest szansa że te włosy jeszcze jej ściemnieją, do brązu? Dodam że my, rodzice, mamy włosy brązowe i w rodzinie prawie wszyscy mają włosy brąz ale już wszystkie wnuki mojej teściowej to takie ciemne blondasy.

Gość oczywiście że tak
sama urodziłam się mając czarne włosy, a później zrobiły mi się takie w kolorze złotego blondu i taki kolor mam już przez całe życie natomiast mój tato urodził się jako jasny blondynek i takie włosy miał jeszcze w okresie, gdy miał jakieś 1,5 roku później zrobiły mu się kruczo-czarne i takie ma przez całe życie

Gość jooooooooooooooo
tak na pewno trochę ściemnieją,raczej każdemu dziecku z wiekiem zaczynają ciemnieć.

Gość MatyldaS
Może. Moja córka ma 3 lata, jest ciemną blondynką, a za jakieś 2,3 lata zacznie być brunetką. Jej ojciec też tak miał, teraz ma kruczoczarne, więc luz. Ściemnieją :)

Gość Gosiaczkowo
ja byłam do 6r.ż. blondynką, potem ciemniały i jestem brunetką

Gość rgewrgwer
Dzięki, dziewczyny! No właśnie ojcu mojej córki chyba też ściemniały. Znam go jako bruneta ale na zdjęciach z dzieciństwa - jeszcze jako 2 - 3-latek -wydaje się mieć włosy blond. Tyle że to zdjęcia czarno-białe a jego mama nawet nie pamięta jakie miał wtedy włosy. Może jeszcze będzie szatynka z tej mojej córy. :D

Gość Małoszka
Ja do 13 rż byłam jasną blondynką. Potem same z siebie zaczęły ciemnieć do takiego ciemnego blondu-brązu-rudości :D