Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

how_i_feel

Przepraszam, ze tutaj, ale...

Polecane posty

... na ANTYKONCEPCJI nikt nie odpowiada, a może tutaj znajdę odpowiedź. Od czterech miesięcy biorę tab.anty. Ostatnie opakowanie, które teraz kończę, to nowe tabletki Kontracept. Poprzednio brałam inne. Pomijając to, że okropnie bolą mnie piersi (od tygodnia, są bardziej tkliwe i bolesne niz przy wcześniejszych tabletkach), dodatkowo, odczuwam ostry, ciągły ból obu jajników. Pojawiło się także niewielkie plamienie. Na początku tego opakowania zapomniałam o jednej tabletce i przyjęłam ją po ponad 12 godzinach. Czy powyższe objawy mogą świadczyć o ciąży? Wizytę u gin. mam umówioną dopiero pod koniec tyg. Byłabym wdzięczna za odp. Pozdrawiam

Gość taka sobieeee
kup sobie test póki do lekarza a najlepiej trzy różne testy

Nie chce Cię straszyć mogę opisać tylko podobny przypadek. Zmieniałam tabletki z mercilonu na inne, w pierwszym opakowaniu nowych również zapomniałam o jednej. Lekarz kazał brać dalej, więc wybrałam opakowanie do końca. Tą pominiętą tabletkę na samym końcu opakowania. Efekt?Kacper niedlugo będzie miał 1.5roku, a ja się bardzo cieszę, że tak się to potoczyło bo jest największym szczęściem jakie spotkało mnie w życiu :)

Gość no co ty co ty
skoro zmieniłaś tabletki na inne to nic dziwnego że możesz odczuwać skutki uboczne.

Gość a ja zostałam zaproszona
1. nowe tabletki = skutki uboczne 2. czy uprawiałaś seks tak, by zajść w ciazę w okresie pominiecia tabletki?

Gość Lady Maverick
jezeli zapomnialas tabletki to teoretycznie przez 7 dni po tym nie bylas 'chroniona'. Przeczytaj w ulotce tych tabletek o skutkach ubocznych i wlasnie co sie dzieje jak zapomniesz tabl.

WiecznieZadowolona ... czy miałaś jakieś objawy będąc już w ciąży a biorąc nadal tabletki ? Ja tę zapomnianą, przyjęłam po 12 godzinach, kolejną już o prawidłowej porze. nie wiem, co mam o tym sądzić. Czy moje złe samopoczucie jest wynikiem zmiany tabletek czy... Reasumując: zaczęły mnie boleć piersi, ostro bolą jajniki, niewielkie plamienia i mdłości.

Gość Lady Maverick
objawy masz ciazowe, ale przeczytaj ulotke od tablet. No i chyba, nie ma innego wyjscia jak kupic test, bo nikt ci przez komputer nie potwierdzi niczego na 100?%