Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola21003

czemu faceci unikaja samotnych matek ?

Polecane posty

do powyższej wypowiedzi... Ponieważ to wszystko zależy od charakteru i podejścia do sytuacji. Po autorce aż spływa desperacja a to najbardziej odstrasza.

Gość ale kapa
Dokładnie, jak widać ze masz parcie zeby faceta znaleźć to to odstrasza, faceci nie są ślepi. Znam taki przypadek młodej kobiety z dzieckiem, teraz znalazła sobie faceta i jest w skowronkach bo ma chłopa co o nią i o dziecko dba, ale ona tylko mwawia sobie ze go kocha, podświadomie chodzi o bachora. Ale daje pół roku czasu temu facetowi i on sie pokapuje ze ona z niego wała robi.

Gość facet_11111
mysle ze duże znaczenie ma tez przeszłość tej kobiety. Samotne matki z dzieckiem zazwyczaj lubią sie wyżalić i wielce opowiadac jak to traktował je ten były a to a tamto, i dzielą sie swoimi ciężkimi przezyciami z kims, kto niekoniecznie chce tego wysłuchiwac i brac na siebie ciężar jej przeszłosci i moze jeszcze pocieszac ? no way..

samotne matki to czesto puszczalskie albo taklie które wierzą ze ich miłosc zmieni bad boya w normalnego kolesia

Po pierwsze, desperacja i naciskanie na "poważny" związek zawsze razi, nawet bez dziecka. Są osoby które ledwo kogoś poznają i od razu uniemożliwiają rozwój związku w naturalny sposób - i mogę się mylić, ale to się nasila kiedy w grę wchodzi dziecko. Inna sprawa, sama bym nie chciała faceta z dzieckiem. To jest ogon i komplikacje na, potencjalnie, całe życie. Do tego w odwrotnej sytuacji od faceta jeszcze oczekuje się zobowiązań, których podejmie się w nienaturalnie krótkim okresie będąc z wyjątkowo upierdliwej sytuacji.

Gość lecebochce
To zrozumiale, ze unikaja. po co swiadomie brac sobie taki klopot na glowe?

Gość lecebochce
prawda jest taka, ze nawet rozwodnicy z dziecmi chetniej szukaja babki bez dziecka... a co dopiero kawaler... rozumiem, ze tobie nie robi roznicy czy rozwodnik/wdowiec z dzieckiem/dziecmi czy kawaler?

Gość splot literek
Względy religijne. To grzech żyć z taką kobietą.

Gość ola 25 z Warszawy
Co poniektorzy tutaj są tak zalosni że porażka.jak jest sama to puszczalska ludzie w jakim wy wieku zyjecie ? A bo to. mało jest samotnych matek ?

Ale tekst, jak samotna matka to już na pewno puszczalska.Zaglądacie do łóżek tym kobietom?

Zdecydowanie to kwestia charakteru zarówno jednej jak i drugiej strony. Fajna babka zawsze znajdzie faceta(o ile chce) i taka jest prawda. Mam przyjemność być samotną matką(i tu wszyscy robią wielkie oczy bo nie miałam przyjemności się puszczać i nawet znam nazwisko ojca dziecka!!) ale nie mam zamiaru szukać sobie mężusia który będzie ojcem dla mojego dziecka(bo już jednego ma i wystarczy) ani też pana który wesprze mnie finansowo(prędzej bym padła trupem). Kiedy będę czuła się dostatecznie silnie psychicznie jak i finansowo być może poszukam kogoś na stałe ale jestem na 99% pewna że nigdy nie wyjdę za mąż.

Gość do Agu88Agu
masz tylko 23 lata i już jesteś samotna matką po rozwodzie? :O

Gość dobrze, ze samotna matka
byla odpowiedzialna, jak sobie dzieicka robila.....

Gość dr wypiur
bo faceci to wyjątkowe i nieodpowiedzialne świnie, które nie chcą brać na siebie odpowiedzialności za cudze decyzje, błędy, niepowodzenia :classic_cool:

A kobiety to niby są takie chętne brać na siebie zobowiązania faceta?

Gość gość
dla wszystkich dorabianych tatusiow na prawdziwego ojca sie nie nadawales wczesniej a na jelenia robiacego za wol roboczy juz jestes idealny :D Cala prawda w jednym zdaniu o samotnych matkach :)

Gość gość
Szukam, dziewczyny, kobiety, matki, już ładnych parę ładnych miesięcy na różnych portalach i co - same jakieś pokręcone kłamczuchy.

Gość gośćdmgdptjw
nie wmawiajcie samotnym matkom ze są puszczalskimi i nigdy nikogo nie znajdą bo to krzywdzące,znam singielki których nikt nie chce i kobiety które ułożyły sobie zycie po rozwodzie,nie ma reguły

Gość simbol_gryadushchey_vojny
Fajna jesteś.Najpierw zrobiłaś sobie dzieciaka z bad boyem,a później szukasz frajera,ciepłego,uczuciowego,naiwnego,który nabierze się na twoje p********ie o miłości :D.

Gość gość
bo nie chca wychowywac nie swoich dzieci.

Gość gość
Tak jak wcześniej pisałem, szukam i nic same jakieś naciągaczki, mi dziecko nie przeszkadza, wręcz odwrotnie myślę że kobieta po przejściach doceni ten fakt że będzie miała dom i ciepło rodzinne- widocznie się mylę