Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostrrra16

narkotyki

Polecane posty

hej ja mam dopiero m16 lat a zaczęłam brac w wieku 13 . miałam przez to strasznie przesrane w domu najwiecej u matki ona nie wie do tej pory że biore ale wk**wiała sie bo wracałam po nocach a czasami wracałam o 6 nad ranem a o 6;30 miałam do szkoły takze szłam do budy na fazie a pózniej spałam na lekcjach i nauczyciele wydzwaniali..nie jest łatwo sie z tego wyplatac moze to dziwne ale ja lubie to robic to mi pomaga i zapominam o wszystkim. przez narkotyki mój brat siedział ale gdybym tego wieczoru nie spała to byłby na wolnosci .. do chaty wpadło nam 3 psiarzy przeszukali i znalezli wszystko! ;( ale na szczescie sprawy te ucichły nikt o niczym nie wie . taka przestroga dla młodszych nie dajcie sie w to wciagnac ! wiem ze postepuje zle ulegajac amfie i zielsku ale taki juz mój wybór ale nie robie tego z byle kim i byle gdzie po jakichs melinach tylko z paczki mojej i mojego brata 3mamy sie razem ., nie wiem kiedy to sie skonczy ale zobaczymy jak bedzie wygladac moje zycie pozdrawiam wszystkich !

Gość Aneczka- mateczka
Mam wrażenie, że jestes dumna z tego co robisz... Pozostaje mieć nadzieję, że zdążysz się otrząsnąć, nim będzie za późno. Tego Ci życzę ,Kochana, naprawdę szczerze.

dziekuje naprawde . ale przekonałabys sie jak to jest gdybys była na moim miejscu i wiedziałabys ze to nie takie proste

Gość ONA ODPOWIADA
Sorry dla mnie totalna ściema.. A jak masz problem zgłoś się do poradni,na jakiś detox.Są specjaliści którzy pomagają takim ludziom .. Pozdrawiam

Gość jakie zycie?cpanie
zarabianie ,żeby ćpać i wieku 25 ty bedziesz wyglądać jak zuzyta prezerwatywa , rozjechana jak koleina po traktorze

ciekawe jacy byście byli madrzy jakbyście wpadli w takie cos ! ja nie jestem uzalezniona jak jakas narkomanka od tego ale chciałam tez przestrzec młodszych przed ty zeby tego nie robili ! wiec dajcie se siana z tymi głupimi komentami !

ja wiem jak to jest i powiem Ci ze chyba bede jedyna tutaj osoba ktora nie napisze ci zebys to zostawila itd. bo ja wiem ze jak sie jest zajaranym uzywkami to takie slowa ma sie w dooopie szczegolnie w twoim wieku takze ja napisze Tobie tak uzywalem , bawilo mnie to wyroslem przestalem brac obralem inne priorytety ze zdrowiem mam problemy do dzis przez to gowno A ty rób jak uwazasz bo zycie masz jedno pozdrawiam 🖐️

Gość bo narkotyki mogą używac
ludzie z silną wolą, ja też paliłam przez ponad dwa lata i jakoś potrafiłam to urwać z dnia na dzień, także nie pierdol że się nie da, ty po prostu nie chcesz i tyle

Gość bo narkotyki mogą używac
ja paliłam dla zabawy i jakoś to mnie nie wciągnęło, bo głupia aż na tyle nie była

Gość Moniaczek :D
Heh.. i co, teraz myslisz, ze jestes fajna? napisalas, ze cpasz i udajesz kozaka. Myslisz- cpasz to jestem cool. Zapewne sprobowalas pierwszy raz i chcialas sie pochwalic. A jezeli opisalas swoja prawdziwa historie, to jestes wyjatkowo glupia. Od czasu do czasu zapalenie trawki to nic zlego, ale wszystko z umiarem i z rozumem.

Gość lekooomankaaa
ty głupia gówniaro, myślisz że zjadłaś wszystkie rozumy bo wciągasz śnieg w nos 3 lata? Też wciągałam, dziennie takie kryry że szok, nawet dilowałam to miałam tego pod dostatkiem, sama chciałam przestać bo zobaczyłam co się ze mną dzieje, byłam cieniem siebie samej. Najpierw oggraniczyłam się, z codziennej dawki przesłam na co dwutygodniową, a potem w ogóle przestałam to gówno ćpać. Weź sie za siebie bo dragi wcale nie są takie zajebiste jak uważasz. Szukasz poklasku za wciąganie sciechy w nos? Palnij się w łeb, mniej ćpunów będzie na świecie.