Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alishjanna

poradźcie coś

Polecane posty

Gość alishjanna

Witam, pół roku temu rozstałam się z chłopakiem. 4 lata bylismy razem.to była jego decyzja. ma dziewczyne ja tez mam chłopaka. ostanio napisał mi esemesa że chce ze mna porozmawiać bo nie wszystko zostało wyjaśnione tam kiedyś, żee on nie może o mnie zapomnieć i nawet nie chce, że za dużo rzeczy mu się ze mna kojarzy. Spotkałam się z nim dzis i właściwie nic sensownego nie powiedział, coś tam mi wyjaśnił, łezki poleciały. teraz mi napisał,że się chyba jeszcze odezwie bo nie może o mnie nie myśleć. I pytanie, o co mu chodzi?!! stwierdziłam,że ma wyrzuty sumienia za to co zrobił kiedyś i chcial mnie zobaczyć żeby mu przeszły. co myslicie?

Gość alishjanna
Prawdę mówiąc to chciałabym,żeby mnie zruchał we wszystkie dziurki:)

Pewno po prostu z tamtą mu nie wychodzi, albo po prostu chce działać na dwa fronty. Nie daj się nabrać na jego chszanienie, bo to na pewno nie wyrzuty sumienia a sfędzenie w kroku. Sama mówisz że nic mądrego nie powiedział. Pozdrawiam

ja na twoim miejscu nie umawiałabym sie z nim wiecej. masz chlopaka , po co to psuc. jezeli twoj byly raz cie zostawil to skad pewnosc ze znowu by tego nie zrobil ?

Gość kakauko
Brakuje mu Twojego kakauka!