Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgjhg

Czy wszyscy faceci sa tacy?

Polecane posty

Gość trzymaj gebe na klodke
i zamawiaj dalej dziwki bo doniesiemy twojemu pracodawcy

i taka jest niestety smutna prawda, że 90% facetów zdradzi jeśli napotka okazję (choć teoretycznie cenią wierność i zarzekają się, że oni są inni, okazja czyni złodzieja)

Gość wakacyjny
żona-swojego-męża mylisz pojęcia: oni nie chcą zadowalać żony (zapewne rówie obleśnej), oni chcą by jakieś prężne ciało ich zadowoliło też to kiedyś zrozumiesz, zobaczysz...:D

Gość do wiwatu
klient nasz pan czy chcesz powiedzieć, że nie spełniasz próśb swoich klientów nie zamawiasz im pań nie dajesz im numeru do agencji to skąd te precyzyjne dane

Gość do nb
też robisz za recepcjonistkę czy może za testerkę wierności facetów

Gość mała anna maria
70% niewiernych, 20% wiernych, reszta to geje źródło statystyczne: opracowanie własne na podstawie wieloletnich obserwacji coś pomyliłeś te dane :) gejów jest ok. 1,2%

Gość mała anna maria
*1,3%

to może od razu za dziwkę? :D po prostu żyję, obserwuję, z pracy też kilka doświadczeń wyciągnęłam... ale nie musisz się ze mną zgadzać, luz ;)

Gość do nb
to ilu skurwysynów przeżyłaś czy mówiąc o obserwacji miałaś na myśli podglądactwo ile z tych 90% wyciągnęłaś z pracy

no i wpakowałam się :) powiedzmy 4/5 moich poglądów ukształtowała praca (hotel), 1/5 pochodzi z obserwacji znajomych mężczyzn (i nie ma mowy o podglądactwie, czerpię z historii, które wyszły na jaw)

Gość alez odkrycie
coś pomyliłeś te dane gejów jest ok. 1,2% te dane sa tak dokladnie jak i reszta

Gość do nb
fakt wpakowałaś się jeżeli 90% znanych ci facetów to dziwkarze to nie zazdroszczę ci twojego świata (może półświatka?)

przecież żartowałam z tym % gejów :D chciałam jeszcze dodać do powyższego, że paradoksalnie gorzej prowadzą się panowie po 40-stce od tych młodych i atrakcyjnych :) starsi tylko czyhają na okazję (bo to może być ostatnia), ale odpowiednio atrakcyjna kobieta w połączeniu z odpowiednią ilością alko może uwieść nieomal każdego :o

Moim zdaniem zdradza 99.9% facetów ten który nie zdradza to: impotent albo brzydal bez kasy na dziwkę... reszta... a niech im tylko się trafi sposobność... Ja jestem starsza od was chyba i dość widziałam.... przez to w bajki już nie wierzę

statystycznie, orange, statystycznie :classic_cool:

Gość alez odkrycie
pomysl, co przychodzi do glowy jak widzi dziwkarza? O; dziwkarz!" a co przychodzi do glowy jak widzi zwyklego faceta ktory nie rzuca sie w oczy i nie zamawia dziwki? "o, nie dziwkarz!" ? nie, nic nie przychodzi, pamieta tylko tych ktorzy oburzaja swoim zachowaniem stad takie durne statystyki, ale takie baby dajace sie ponosic emocjom nie potrafia tego ogarnac i wysnuc logicznych wnioskow a potem przychodza i pieprza od rzeczy, zwlaszcza jak je ich facet zdradzil czy chociazby rzucil i jest z inna albo maja kompleksy i sa chorobliwie zazdrosne

Gość do waszki ze starszaków
może i widziałaś pewnie oczami jak powiesz, że sprawdziłaś odpowiednia częścia ciała to bedziesz bardziej wiarygodna

Gość mała anna maria
alez odkrycie coś pomyliłeś te dane gejów jest ok. 1,2% te dane sa tak dokladnie jak i reszta te dane pochodzą z urzędu statystycznego uk

Gość alez odkrycie
mowilem o tych wydumanych 10% vs 1,2% :o 🖐️