Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booona appetita

SOLARIUM. moja BLADA karnacja, ile minut, ile razy w tygodniu! POMOCY :D ......

Polecane posty

Gość booona appetita

właśnie wróciłam z anglii a tam słońca brak! niestety... tu w polsce każda laska opalona i aż głupio się czuję. Chce parę razy pojsc na solarium a reszte wakacji spedzic na sloncu. ILE MINUT, CO ILE DNI I ILE MAM CHODZIC? MAM JASNA KARNACJE... I PIEGI.

Gość fgdfgffgfgfggfg
barani mozdzku ja nie ejstem opalona wec nie mow ze kazda. trzeba byc jebnietym by ;azic na solar latem

Gość zgaga.
a za kilka lat spojrzysz na siebie i pomyślisz matko moja skóra jest fatalna, a czego to będzie zasługa? :p

Gość booona appetita
PISAŁAM ZE CHCE POJSC PARE RAZY A NIE CHODZIC CALY CZAS... NA PLAZE NIE BARDZO MAM KIEDY BO PRACA NAWET W WEEKENDY ;/ ana wyjazd nad morze niechce swiecic

Gość zgaga.
to idź 3 razy na 3 minuty i nie biadol już :)

Gość oja pierdziu
ja też mam jasną karnację, miszkam w Anglii,wiem jak tu jest za slońcem,jak na lekarstwo,przynajmniej w tym roku. Więc,ja zaczęłam od 6 minut,potem po 9 minut co 2 dzień i tak 10 razy.Jestem ładnie opalona,nie spalona.

Gość booona appetita
i po 3 minutach bedzie widac? własnie myslalam zeby isc na 3 potem 2 razy po 5. ale nie wiem czy te 5 nie za duzo

No jeśli tak to wystarczy 2 razy w tygodniu po 5 minut skoro masz jasną karnację, a w następnym tygodniu wystarczy raz jakieś 7/8/9 minut zależy jak Twoja skóra zareaguje na poprzednie seanse:) póżniej to już tylko słoneczko

Gość przy jasnej karnacji
ktora opala sie na czerwono konieczne jest zachowanie maksimum ostroznosci. Na solarium na 5-7 minut, nie wiecej! I to z gora dwa razy w tygodniu. Skora zrobi sie...bezowa, nie brazowa, ale przynajmniej ocalisz ja od poparzen... Ja tez mam jasna karnacje i wydaje mi sie, ze ladniej (i szybciej) opalam sie jednak na sloncu. Z tym ze musze uwazac, nie opalac sie w samo poludnie, smarowac kremami z duzym faktorem, a mimo to ograniczac pobyty na plazy. Najlepiej opalam sie spacerujac wzdluz plazy, po godz.15. Jesli wychodzisz na slonce wczesniej, nigdy nie siedz dluzej niz godzine, poltorej. Inaczej sie poparzysz.

Gość booona appetita
dzieki, ja i tak sie dosc szybko opalam... w zeszle wakacje bylam brazowa ze hoho, po wakacjach nad morzem. dzis wejde na 5 minul na solke i zobaczecodalej, jak do tej pory uzywalam samoopalaczy ;p

Gość Oj uważaj z solarium
Ja mam jasną karnację i piegi. Opalam się, a raczej oparzam na różowo i raczej słońca unikam. Na solarium chodziłam chcąc sobie poprawić karnację i babeczka mi powiedziała, że tak co 2 dzień na 3 minuty. Chodziłam 2 tygodnie i uważaj - babka stwierdziła, że już mogę być na 5 minut, bo dość długo chodziłam po 3. I co? Poparzyłam się :( Mam gdzieś solarium i to czy jestem blada. Jestem i już, trudno. Nie będę się męczyć, bo i tak się nie mogę na brąz opalić.

Gość booona appetita
sprobuje, a jak bedzie jak piszesz to wroce do balsamow brazujacych...

Gość gość
Ja zaczęłam od 4 minut I dzisiaj byłam drugi raz na cztery minuty. Jestem biała jak ściana i chciałabym być trochę bardziej opalona. Mówiłam sobie ze nigdy na solarium nie pójdę ale jak się patrze na innych to normalnie aż mnie skręca :P chciałabym chociaż troszkę być ciemniejsza. Pozdrawiam