Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądry Dominik

Stawijące się sutki w miejscach publicznych.

Polecane posty

Gość Mądry Dominik

witam drogie panie jak radzicie sobie zwł teraz latem jak staną wam sutki ? I ktoś obcy albo z rodziny (ale nie mąż partner itp )to widzi Problem szczególnie ciekaswy tera jak nosicie cienkie blizrczki albo jesteście w kostiumie kąpielowym... Piszę dlatego że jest to mój fetysz od 13 roku życia . Mimo że jestem już stary chłop dalej mnie to kreci .żaczeło sie przez moją młodą i śliczna ciotkę która tak miała .....straszliwie mi sie to podobało jak sterczały jej często sutki np pod nocną koszulką lub letnią sukienką .Czasem widziałem że biedactwo było skrępowane ..kiedyś podczas chrzcin miała koszulową elegancką bluzkę do tego długą spódnicę i dostała erekcji sutków -mimo stanika pod bluzką było to widać -wszyscy sie gapli ona się chyba zawsydziła a ja miałem erekcję czegoś większego niż jej duże bązowe sutki..... Co wy panie w tej sytuacji robicie /czujecie ? Wstyd? skrępowanie ?zwł jak faceci się gapia ?

Gość nei_nei_z_kawa
W epoce wszechobecnych push-up'ow z gabkowymi powiekszaczami to raczej marginalny problem :P

Gość tolo333
A miałaś tak ?? Super sprawa ..

gdy bylam mlodsza krepowalo mnie to. zakladalam rece na klatce piersiowej i takie tam. teraz cielece spojrzenia mezczyzn mnie bawia :)

Myślę, że ten temat jest o wiele mniejszy (wyrażony w centymetrach) w stosunku do długo utrzymującego się wzwodu w miejscach publicznych. Jakieś 4 lata temu miałem takie pół roku, że musiałem udawać, że mnie korzonki bolą bo jakbym się wyprostował to by dopiero zobaczyli korzeń! Ale to był chyba mój łabędzi śpiew...

wielkosc 'problemu' zalezy od punktu widzenia. podczas gdy mezczyzni uwazaja nasz za interesujacy, my 'waszego problemu' wcale tak nie postrzegamy, szczegolnie w miejscu publicznym :)

Hm .mzimu -spodnie latwiej ukryć ....usiąść itp... Wy w takich sytuacjach macie gorzej-no włąsnie czy was to krępuje? A co z atrakcyjnymi panami -może jak to taki widzi ,no właśnie ...co wtedy /.

mysle, ze reakcja na kazde z wymienionych 'zjawisk' zalezy od wieku, tak osoby dotknietej problemem, jak i obserwatora.

Gość niezaspokojona koteczka
Ja nie nosze biustonoszy z wypełniaczami i usztywnianych ,bo zgniatają biust :) dla mnie jest to najnormalniejsze na świecie ,kiedy sutki mi się stawiają i je widać :) I nie przeszkadza mi ,że ktoś się może na nie patrzeć :) normalna rzecz :) Czasem rozbija mi uwagę koronka ze stanika ,która drażni mi sutki i ...no co tu dużo mówić ,łaskocze to troszkę :D

to faktycznie jest problem, żeby nie powodować wypadków przez zagapionych facetów muszę męczyć się latem w pancernych biustonoszach :)

A ja się nie wstydzę, często sobie sutki gilgam, żeby właśnie twarde były. Lubię w ten sposób " zawstydzać" facetów.

bo --> chyba nie robisz tego stojac w kolejce do okienka na poczcie? mowa byla o 'problemie' w miejscu publicznym.

:D

Gość gfgf
j.w

Praca to miejsce publiczne? No więc właśnie. Niby się drapnę i zahaczę o cycki. Wielka mi filozofia. A w kolejce również, czy gdziekolwiek indziej. Nie mam z tym problemu. Cycków nie pokazuję, tylko sutki- przez bluzkę. Pomarańczowy, obawiam się, że Twoja mózgownica nie zdzierży widoku tak dużych, twardych, sterczących.

Pomarańczowy, zawsze można się dogadać. Oczywiście nie za darmo.

Kól, w takim razie dobiliśmy targu. Później wybłagaj mnie o mejla, po to byśmy się umówili na rżnięcie. Teraz muszę iść. Cześć!

aparat mnie się zepsuł,nie mogę zrobić zdjęcia 😭:classic_cool:

no ja w sumie nie mam problemu ze sterczącymi sutkami w miejscach publicznych, jakoś w tłumie to ginie :P natomiast "problem" daje się łatwiej zauwazyć jak wsiadam do samochodu i zaczyna dziaać klimatyzacja :D wtedy trudno, zeby się to w oczy nie rzucalo :D

nei_nei --> jakos nie moge sobie tego 'rzucania w oczy w samochodzie' wyobrazic... masz biust powyzej deski rozdzielczej czy siedzisz bokiem, z biustem przyklejonym do szyby?

chodziło mi akurat o sytuacje , kiedy wsiadam do samochodu znajomego jako pasażer :D

Gość Perw z chandrą
Nie krępuje mnie to, nie zawstydza. Jeśli w ogóle zauważę, że ktoś zwrócił uwagę na sutki to zazwyczaj mnie to bawi.

a w ogóle, to sutki są super, byleby tylko jak najdłużej niebo wskazywały, a nie ziemię :D

nie prawda :D mam do ciebie pytanie :) Jak masz na imię ,bo chciałbym ochrzcić mój nowy wibrator ?:D:classic_cool:

dobra ,ale pozwolisz że ja go skropię wodą święconą ?:D na J to ..Jose ?:D a na K to...nieee... Kutasa już mam :D

no weź :D

mmm...kusząca propozycja :Dja ,ty i Jacóś :classic_cool: zawsze marzyłam o trójkąciku ;)

Gość igatam
Kiedyś większość kobiet chodziła bez staników i nie było problemu;) teraz są jakieś bardziej wstydliwe?:)