Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwka124

spotkanie rodziców pary młodej przed ślubem.

Polecane posty

Dziewczyny jeśli któreś z was mają to za sobą pomóżcie. Jak to spotkanie powinno wyglądać. Obiad, czy późniejsza pora dnia??? proszę o wypowiedzi.

Gość kiedyśśśś
, ale na pewno to bedzie obiad z okazji zareczyn... nie wczesniej.

Gość kolacja lepsza
tutaj chyba nie ma reguły...ja zaproszę po obiedzie a zaserwuje jakieś sałatki, wędlinkę. Myśle ze rpzy obiadzie to beda sie bardziej krępować

Gość kolacja lepsza
a wedlug was to rodzice mlodego powinni przyjechac do domu przyszlej panny mlodej czy to moi rodzice powinni jechac do rodziców mojego faceta??

nie z okazji zaręczyn.to będzie pierwsze spotkanie w sprawie omówienia uroczystości.

Gość a my to
zaprosiliśmy na niedzielę na obiad na 14.00. Po obiedzie deser, kawkę i coś mocniejszego i wtedy omawialiśmy wszystko. spotkanie potrwało do wieczora i tyle

Gość odpowiem też .....
u mnie akurat moja mama zaprosiła rodziców mojego męża w sobotę ...najpierw była kawa a później kolacja ...w trakcie spotkania mój mąż oficjalnie poprosił o moją rękę ( chociaż już wcześniej mi się oświadczył )....moja mama dostała osobny bukiet kwiatów i ja osobny a ojciec dobrej klasy koniak.....spotkanie było bardzo fajne mimo że nasi rodzice się wcześniej nie znali....rozmowa toczyła się głównie na temat ślubu jego organizacji i naszej dalszej przyszłości a pod koniec imprezki nasi rodzice byli już ze sobą na Ty :D

Gość a my to
oczywiście, że na zmówiny rodzice młodego do rodziców młodej przyjeżdżają

Gość Małoszka
u mnie było tak, że teściowie strzelili focha, ze zaręczylismy się bez ich wiedzy i otoczki z proszeniem rodziców o zgodę itp, więc nie chcieli się spotkać dopóki nie ulegniemy i nie zgodzimy się na szopkę. Potem okazało się, że za plecami zaklepali salę:| Nieważne. Spotkanie było zwykle, bez obiadów itp, przy cieście i herbatce.

Gość tezmamtoprzedsoba
Ja tez mam takie spotaknie przed soba w najblizszy weekend i sie stresuje... spotykamy sie naneutralnym gruncie, na obiedzie w restauracji, w ktorej organizowany bedzie slub. to bedzie pierwsze spotkanie rodzicow... Mój chyba nie powinien kupować żadnych kwiatków itp??? To nie jest spotkanie zaręczynowe tylko "zapoznawcze" z rodzicami :)

zmówiny to się chyba na wsiach robi ... z reszta co rodzice mają do omawiania waszego ślubu? To chyba wasza uroczystość i wy decydujecie co i jak. Ja szopki robić nie będę wkońcu to obcy ludzie do siebie , poznają się w dzień ślubu

Gość lknaocdnsocsosnocvn
dziewczynki a w ktorym momencie spotkania z rodzicami partnewr sie oswiadczyl i jak to zrobil. ? a kwiaty i "flaszke" dla mamy i taty kiedy ma wreczyc?na "dzien dobry". ? pierscionek przed spotkaniem znow zapowaliscie do pudeleczka ?

Gość d bfgb fg
mi sie oswiadczył w nowy rok na wycieczce do berlina jak wrocilismy to przyszedł do moich rodziców na obiad i poprosił o reke, ja dostałam bukiet i moja mama osobny a tata czekoladki bo nie pije ale o weselu decydujemy my tzn wysluchujemy ich rad ale sami sobie wszystko organizujemy

Gość Małoszka
No, u nas tak to właśnie wyglądało... Oddałam pierścionek dzień wcześniej, mąż zapakował do pudełka od nowa :D weszli, przywitali sie, przeszlismy do pokoju, dał kwiaty mojej mamie spytał o zgodę i tyle. Potem klęknął i dał kwiaty mi pytając, a raczej stwierdzając "chcę, zebyś za mnie wyszła":D Do dziś załuję, ze nie odpowiedziałam złosliwie "to sobie chciej":D:D