Gość fddffdfdfdfdfdf Napisano Lipiec 11, 2011 Cześć opisze dzisiaj temat:logiczny,zwyczajny,któż ich nie ma? czym to jest? "MARZENIA". Tak marzenia wspomniane,czy często słyszycie?marzenia sie nie spelniaja. Nie odkryłem diamentu w kanale ani nic z tych rzeczy. A dlaczego się nie spełniają ? Przedstawie wam za niedługo łańcuszek marzeń i przekonań dotyczący tego. Utarło się że marzenia to cud trzeba czekac az sie spelnią złoto spadnie z nieba. Marzenia są oparte myslac realnie o ciezką prace a wiadomo z czym to jest związane: Marzenia=Ciężka praca(Wiadomo ciężka praca jest oparta o wysiłek),->Wysiłek(Wysiłek związany jest z trudnościami a ludzie przewaznie unikaja trudnosci),->Wyrzeczenia(Wyrzeczenia niestety bolą boli głowa itd),->wspomniany"Ból,Cierpienie(a wiadomo chcemy jak najlepiej ale unikajac przytym tego cierpienia,bolu nielubimy trudnosci cierpien dlatego niektorzy mowia"po co sie meczyc),->Co mnie nie zabije,to mnie wzmocni( medal ma dwie strony : nie kiedy bol uszlachetnia ale jednak te niekiedy),->Poczucie wygranej(gdy przejdziesz te etapy"wygrasz")->Marzenia spełnione(Tu nie trzeba nic tłumaczyc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach