Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaaaaaaaa

śluz z pochwy

Polecane posty

witam, zauważyłam dzisiaj u siebie bardzo ale to bardzo gęsty przejźroczysty śluz z pochwy. jeszcze nigdy takiego nie miałam, nie wiem czy ma to coś wspólnego ale prawie miesiąc temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.....

nie wiem czy to normalne trochę się wystraszyłam...

proszę o radę, czy ktoś też tak kiedyś miał? i czy to normalne czy może coś mi jest?

Gość hiu hiu
też mam gęsty śluz tyle że biały i gęsty jak......... gluty lekarz mówi że to normalne bo dużo jest śluzu i on się złuszcza jeszcze w pochwie i z tego taki gęsty....

Jesli jestes mniej wiecej w polowie cyklu to to jest sluz owulacyjny, zazywalas tabletki antykoncepcyjne ktore zatrzymuja owulacje i dlatego nie mialas takiego sluzu gdy zazywalas tabletki

Gość anka//
Dokładnie to pewnie śluz wulacyjny. Nie masz sie czym przejmowac. To normalne ze wtrakcie cyklu śluz kobiety sie zmienia. Raz jest raz go niema wcale. Przy tabletkach nie ma normalnego cyklu i organizm reaguje inaczej

Gość agula8
dobrze dziewczyny piszą-to naturalna sprawa od której się odzwyczaiłaś. Mnie lekarz po odstawieniu zalecał brać provag profilaktycznie żeby w tym czasie nie złapać infekcji.pozdr