Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowanaxxx

o mlekotoku a może o ciązy??

Polecane posty

Gość Zdezorientowanaxxx

Witam! Nie śmiejcie się ze mnie, ja po prostu sie denerwuje i nie wiem co myśleć.... Na początku maja miałąm niebez sytuację z moim chłopakiem, i panicznie schizowałam że jestem w ciązy... Okres dostałam 2 dni opóxniona, ale kilka dni przed nim zauwazyłam białą wydzielinę z piersi... Pomimo okresu zrobiłam 2 testy ciązowe- negatywne. Minął misiąc- następny okres, ale znowy schiza bo to "mleko z piersi" i znowu 2 testy- negatywne. W ostatnim dniu czerwca odwiedziłam ginekologa i powiedziałam jej o moim "mleku".. byłam pewna, że zapyta, czy nie jestem w ciąży, wieć znów zrobiłam test- negatywny...Gin Pow że to pewnie za wysoka prolaktyna i skierowała mnie na badania- prolaktyna normie (badanie bez obciążenia)-12 coś tam... A mlekotok nadal. Dodam, że lekarka zrobiła mi wymaz cytologiczny, potem usg dopochwowo i pow " że ginekologicznie wszystko ok".. Czy skoro tak mnie badała, to mogła nie zauwazyć ciązy?? Byłby to 2 miesiąc.... w sumie miałam 2 okresy, 5 testów negatywnych a ten cholerny mlekotok nie daje mi spokoju i napawa strachem przed ciążą.....

Gość uuu nie dobrze
jestes po prostu chora i masz zaburzenia, a w ciąży ni jesteś. ja bym sie martwiła tymi zaburzeniami a nie dalej wręcała sobie NIEISTNIEJĄCA CIĄŻĘ.

Każdy lekarz wykryje 2 miesięczną ciążę. Masz jakieś zaburzenia hormonalne, na pewno powtórz badania to to nie jest normalne ale w ciąży nie jesteś.

Gość krowa rasowa
mlekotok jest czesto objawem hiperprolaktynemii (za wysoki poziom prolaktyny w organizmie) zbadaja ten hormon proponuje

Gość ale co jakim cudem?
przecież napisała: "prolaktyna normie (badanie bez obciążenia)-12 coś tam... A mlekotok nadal."

Gość prolaktynka26
Zrob badanie prolaktyny z obciążeniem (najpierw pobranie krwi, potem dostaniesz tabletke i po godzinie znow pobiora ci krew). to badanie jest lepsze do wykrycia hiperprolaktynemii. Ja wlasnie tak wykrylam, ze przyczyna mlekotoku jest nadmiar prolaktyny. Pozdrawiam

Gość Portalka23
Witam, 11 kwietnia współżyłam z swoim chłopakiem a 17kwietnia dostałam okres nie różnił się niczym od poprzednich. Dwa dni temu czyli 11 maja zauważyłam że leci mi "mleko" z obu piersi. Dodam że tydz temu robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Dwa dni temu powtórzyłam test i też wyszedł negatywny, dzisiaj dostałam kolejny okres. Skąd te "mleko"? i czy mogę być w ciąży?