Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilam spodnice w kwiatki

do czego pasuje

Polecane posty

Gość dpo gladkiego topu
na ramiaczkach w kolorze oliwkowym albo ciemno rożowym, czarnym, kremowym, bialym. ewentualnie do topu z krótkim rekawkiem w kolorach jak wyżej.

Gość dpo gladkiego topu
Jeszcze granatowa koszulka też by pasowala bo na kiecce są granatowe akcenty. Musi być gladka bluzka i będzie ok.

Gość niewierzeojniewierze
nie mów,że chcesz w tym gdziekolwiek wyjsć?? Pasuje do kosza, ewentualnie zimą do kominka! a zakup BARDZO nietrafiony

Gość dpo gladkiego topu
Nie przesadzaj. Nie jest takie złe. Jak ktoś ma fajną figórę to bedzie ladnie w tym wyglądal. Nie jest to kolejna kieca szyta taśmowo na jedno kopyto tylko coś oryginalnego i dla odwaznych, ale jest fajne i jak zestawisz z gladką bluzką będzie ciekawie wyglądać.

a tam do kosza :-) topow i koszulek mam sporo to cos wyszperam. dzieki. pytam tu, bo was tu jest najwiecej ;-)

Gość dpo gladkiego topu
figure mialo być ;P

najbardziej do bezowego czarnego i bialego. moze jeszcze szare. i koniecznie gladkie to jesli dobrze widze to jest to cos we wzor jakies chyba kwiatki wiec tylko gladkie bluzki. i nie tylko na ramiaczkach, ktorki rekawel lub 3/4 jak najbardziej tez!

no figure mam nienajgorsza, wiec mysle, ze ja bede nosila, ja wlasciwie wole takie "nietasmowe" ubrania, wiec ok. A jakie buty moglyby pasowac?

wiesz co ja bym z tym zrobila? urwala to cos na dole, te falbany czy co to jest. takie cosi bylo modne w roku 2005/2006 pamietam bo mialam wtedy taka kiecke z tym na dole ... urznij to :D:D:D

Gość chyba na tym polega bycie
sandalki, klapki, japonki, gladiatorki nawet czarne balerinki pelne albo "bez placów". W zasadzie każde jedne. Bardziej na plaskiej podeszwie niż wysoki obcas bo ta spodnica z takim luźnym ubiorem mi się kojarzy a nie na elegancko. Buty najlepiej czarne, brazowe, oliwkowe, szare lub granat ale tez jednolite bez ciapów.

Gość pseudoooo
glany, lub dluzsze sznurowane trzewiki, trampki wysokie, albo jakies obcasy oryginalne.

to jest taka wlasnie firanko-falbanka, ale bez tego bedzie za krotka (chyba) i nie wiem czy wtedy ja ubiore, no chyba, ze do legginsow, ale nie wiem czy pasowaloby.

z tymi trampkami to tak na powaznie?

Gość zalezy ile masz lat
bo trampki do tej kiecy to by pasowalo 13-15 latce. Moja kuzynka tak się stroi wlasnie. Ma podobną kiece tylko czarną i do tego trampki ;) Dorosla kobieta wyglądalaby raczej dziwnie. Lepiej jakieś lekkie letnie buty.

nie bedzie za krotka. wrazie czego spuscisz nisko na biodra i ubierzesz do dluzszej bluzki. zeby bron boze brzucha nie bylo widac. łee

mam na stanie gladiatorki, na plaskim, w kolorze jasny braz, ale nie bardzo je lubie, bo mysle, ze optycznie skracaja nogi. mam tez biale sandalki, na malym ok. 2 cm obcasie, japonki czarne, balerinki czarne, czerwone sandaly, fioletowe na niskim koturnie z odkrytymi palcami, ale jak co do czego to sie nie mam w co ubrac i mi nic nie pasuje :-/

Gość pasuje
do grzebania w śmietniku :D

Gość po pierwsze to
to japonki i balerinki beda ok, tak myślę. Moja wizja by byla taka: jakaś gladka koszulka- moze być czarna. Ja widze taką na ramiączkach. Ta kiecka i czarne japonki. I jest ok.

mam 29, mieszkam w Hiszpanii, tutaj takie ciuchy sa normalne i nikt sie nie dziwi :-) spodnica jest marki bershka.

Gość pseudoooo
Mieszkam w Londynie i tutaj wszyscy smigaja w niskich trampkach albo japonkach. Z tym wiekiem do trampek to oczywiscie - TYLKO W POLSCE ludzie sie tym przejmuja. Dlatego jak jade do rodziny, to wkladam do walizki same bezpieczne i nudne rzeczy. A na ulicy w Anglii jak widze tleniona laske w obcislej bluzuni i cieniowanych dzinsach to juz wiem, ze to Polka:P http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://j.luxlux.pl/l942/23d770aa002d30b74a633453/165723.jpg&imgrefurl=http://www.luxlux.pl/artykul/11784/trampki_ann_demeulemeester&usg=__DSZ5JVWLZDATi5dQkex01cTcYps=&h=327&w=390&sz=20&hl=en&start=23&zoom=1&tbnid=PvMpk5kakzgcQM:&tbnh=103&tbnw=123&ei=olobTsDbMIm38gOYxeUn&prev=/search%3Fq%3Dwysokie%2Btrampki%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1366%26bih%3D667%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&biw=1366&bih=667

jutro sprobuje do czarnego topu i japonek i zobacze jak to wyglada :-) w kazdym badz razie dziekuje wam bardzo!

Gość po pierwsze to
U nas tez taki ciuch nikogo nie dziwi. Tylko na kafeterii wszystkich dziwi bo tu wszystko zawsze jest beee więc luzik ;)

to jutro wkleje fotke :-)

Gość po pierwsze to
pseudo ale nie chodzi o to ze trampki sa bee. sama mam :P i nawet moja matka ma ;) Chodzi o to ze nie do krótkiej kiecki ;) No ale co kto lubi. To by byl nie mój styl i tyle.

''po pierwsze to to japonki i balerinki beda ok, tak myślę. Moja wizja by byla taka: jakaś gladka koszulka- moze być czarna. Ja widze taką na ramiączkach. Ta kiecka i czarne japonki. I jest ok. '' - i do tego granatowa torba. kup sobie takie buty, ja takie mam sa mega wygodne i wydluzaja nogi. mysle ze cos podobnego do niech znajdziesz gdzies bo teraz takiech pelno http://www.sklep.modema.pl/product-pol-4444-Evento-09703.html ja je dodatkowo przyciemnilam pasta brozowa i fluidem to twarzy zeby nabraly koloru skory opalonej zeby sie zlewaly z nogami. i jest super.

ale trampki z linku sa fajne :-) i mysle, ze pasowalyby do mojej spodnicy, szkoda, ze kosztuja ile kosztuja.

Gość Lady Maverick
mi to pasuje do granatowej bokserki. A buty: sandalki-rzymianki.