Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktakjasne

robie sie momentalnie mokra!

Polecane posty

Gość taktakjasne

Dziewczyny czy też tak macie? Gdy moj partner zaczyna mnie całować, pozniej liże mnie po szyi wystarczy że mnie dotknie, momentalnie robię się mokra, czy to normalne :) ? Przyznam, że moj poprzedni facet musiał się bardzo postarac, zeby mnie podniecić.

Gość byh11
to dobrze

gratulacje moja droga! Trafiłaś na faceta, który odpowiednio mocno na mnie działa. Mój na przykład samą rozmową i spojrzeniem niekiedy potrafi doprowadzić do tego, że jestem mokra :-)

Gość taktakjasne
o tak, spojrzenie też działa bardzo dobrze! elemelek lolek -> a ile jestes ze swoim facetem ? odczuwałaś to od początku? Szkoda ze nie ma Go koło nie mnie teraz... :)

Gość taktakjasne
koło mnie* to z tego podniecenia :)

Gość księżniczka bez korony
ja też, nazywam to ślimaczkiem. z wcześniejszym partnerem nie mialam tak. ten wystarczy ze na mnie spojrzy..w taaaaaki sposój.. a ja już wilgotniej

Gość dyskretnyprzystojny
poyebane babska:D

Pomarańczowy Skurwysynie Daj sobie spokój z głupawymi docinkami, bo najwyraźniej przykro ci się zrobiło, że o Tobie nikt tak nie napisze. taktakjasne Ja ze Swoim Ukochanym jestem pół roku i od samego początku tak było i to rośnie w siłę coraz bardziej, choć z dnia na dzień wydaje mi się, że już mocniej to On na mnie działać nie będzie :-P