Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karuś2233

jak mu o tym powiedziec

Polecane posty

Gość karuś2233

z moim facetem jestem już rok. oboje jesteśmy z tego samego rocznika. Nie daje juz rady psychicznie. Niby tak bardzo mnie kocha ale rani jeszcze bardziej. Najbardziej nienaiwdze kłamstwa. Kamil jest niestety taki, że wymyśla na każdym kroku. Jak zaczelismy się spotykac był temat sexu. Pytałam z kim się kochał i czy tego było az tak dużo. Mówił, że nie. A co się dzisiaj okazało bzykał się z taką laska której nienawidze za sam wygląd. Bezczelnie mnie wtedy okłamał I TO BYLO JUZ NA SAMYM początku. Ja po prostu juz nie mam sił do niego.. Nie wiem jak się uwolnic.. On jest chamski i bezczelny. BOJE SIĘ ŻE będzie się mścił i zrobi ze mnie ladacznice ;(((((

Gość karuś2233
ale jak co wygaduje ? a nie wiem, moze Twój były :D nie mówione że NIE :D

Gość karuś2233
24

Gość karuś2233
tak to juz jest. Chcę mnie na sile przy sobie zostawic... a ja juz nie chce z nim byc.

Gość karuś2233
faktycznie troche głupio to napisałam. Ale za duzo tego wszystkiego by pisac - jednym słowem wykocznona jestem psyczicznie. Życ się nie chcę.. :(

Hm..z moim nie możesz byc bo mi raczej powiedział ? Ale opis trafny ;P chyba wszystkie "kamilki" mają cos nie tak w głowie ;p Jak powiesz mi jeszcze, że jest nadmiernym pasjonatą np. wojska, zbierania znaczków itp to padne ;p

Gość karuś2233
no nie, to nie Twój Kamilek ;P

Gość karuś2233
wiem, tylko że nie potrafie tak z dnia na dzien.. codziennie razem.. przez rok non stop.. a teraz tak bez niego? chcę ale nie mam odwagi :(( smutttnooo

Gość karuś2233
Ty jestes patologia! masz tak pisac to won.. ;) egzamin masz to spac a nie tu wypisujesz dołujace teksty małpo