Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looney

co teraz z nią zrobić.

Polecane posty

Gość looney

witajcie. wiem, ze to babskie forum, ale wlasnie dlatego tu pisze.. licze na radę kobiet.. a mianowicie.. jestem z dziewczyną 2.5 roku, dogadujemy sie, kocham ją bardzo. ostatnio na jakims zlocie poznała chłopaka, i zaczeła z nim smsowac, pisac na gg i w ogole.. ja wiem, ze to nie jest powazne, ze to nie są jakies spotkania czy cos.. ale ona mnie okłamuje.. bylismy razem przez 12 dni na wakacjach, i twierdzila ze nie pisze do niego, a on do niej.. choc czasem widzialem jak po katach odpisywała.. a jak pytalem kto, to odpowiadala 'mama', choc czasem zdarzylo sie ze widzialem nagłowek wiadomosci z jego imieniem.. za tydzien jedzie na kurs.. gdzie on takze bedzie.. ona mnie zapewnia ze to tylko kolega, ze nie chce z nim byc.. ze ja jestem o wiele lepszy, a z nim sie jej po prostu dobrze pisze.. ale zdarzało sie, ze siedziala do 3-5 rano zeby z nim pisac.. on niby wie, ze JA jestem, i NIBY nie podrywa jej. ale skoro oklamywala mnie wtedy, to teraz chyba tez moze.. ? ona ma bardzo silnego PMS'a, wiec sama powiedziala 'nie przejmuj sie, za kilka dni to z nim sie skonczy' miala na mysli, jak juz bedzie po PMS'ie.. nie wiem co myslec..

Gość posłuchaj sie offermy
offerma dobrze gada... a jemu bym wpierdolił to by miał kursy pedał jeden.

Gość looney
@offerma ty masz cos z głową? w zyciu nawet nie bede probował pomyslec zeby kobiete uderzyc. kobieta cie rodziła, wiec miej do niej szacunek.

Gość looney
juz wszedzie same trolle? myslalem ze wejde na damskie forum to zadnych nie znajde kołków co beda tylko spamowac.

To ciekawa zależność pomiędzy PMSem a nawiązywaniem znajomości z płcią przeciwną w necie... Rozumiem, że kiedy byliście na wakacjach to przez owe 12 też miała PMS :D skoro pisała do niego, jak twierdzisz? :O Czegoż to ludzie nie wymyślą:O

to przez owe 12 też miała PMS co w tym nienaturalnego ? ja mam równe 15 dni. Od owu do okresu. Więc z czego rżysz ? A offermy autorze nie słuchaj :O Wiesz raczej niewiele możesz zrobić. Powiedz jej tylko, że Ci przykro, że się martwisz, ale ona jest dorosła i zrobi i tak tak jak będzie uważała. Wszystko wyjaśni się po jej powrocie. Powodzenia

Gość looney
jesli ona mowi mi ze on 'nie jest inteligentny' i ze w zyciu by mnie nie zostawila dla niego, a pisze z nim bo moze pogadac z nim na temat ktory ze mna by nie porozmawiała.. (zwiazany z praca) i teraz juz mnie nie oklamuje. powiedziala mi wprost, ze z nim pisze, i ze lubi, ale nic wiecej.. dlatego nie wiem co myslec..

Gość żal , żal , żal bez
komentarza

Gość wapwlpalwpalpw
moim zdaniem kreci z tym gosciem, zarywac prawie cala noc zeby popisac o pracy? - cos tu nie gra, facet cos musi miec ze kreci ja rozmowa z nim a Ty? poprostu jestes na codzien, ale proponuje ogarnij sie bo to nie normalne, zeby laska pisala spotykala sie i to tylko z kolega i jeszcze malo inteligetnym, dobrze ze nie dodala ze tamten ma malego, od esow sie zaczyna, konczy na ... no wlasnie

Gość agusiawrozu
Autorze, powiem Tobie, iż gdyby ona miała nieuczciwe zamiary względem Ciebie, to na pewno ukrywałaby swoją nową znajomość. Powiedziała Tobie o tym co robi, że z nią pisze. Jest szczera, i musisz Ty to docenić. Pisałeś, że na wakacjach nie powiedziała jednak prawdy do końca. MOże wydawało jej się, że kiedy powie do kogoś piszesz zdenerwujesz się i zniszczysz sobie wyjazd, a dla niej to pisanie nie ma znaczenia, ponieważ dotyczy tylko pracy, czyli czegoś co nie jest przyjemne, a jest obowiązkiem. Dlatego powiem Tobie, abyś miał więcej zaufania do swojej dziewczyny, ponieważ ona jest z Tobą szczera i zasługuje na zaufanie i wsparcie twoje podczas gdy będzie uczyła się wielu nowych dla niej wiadomości na tym kursie. Powodzenia Tobie życzę.

Gość Xfrancuz1
Ewidentnie cie oklamuje.skoro zarywa noce to cos ja do niego ciagnie.a ten kurs to porazka.wspolczuje ci,naprawde.

agusiawrozu pierdolisz autorze, gdzie Twoje jaja? laska Cię robi w chuja za Twoim przyzwoleniem, ogarnij się

Gość ale kapa
ona nie ukrywa nowej znajomosci abyś miał spokój ze cie nie okłamuje i niema co sie obawiać, a prawda jest taka ze ona na bank z nim kręci. Jesli kobieta zarywa noce zeby gadac tylko z kolegą o "nudnej" pracy to to jest naprawde dziwne. On ją pociąga, poznała kogoś innego niz ty i sie zafascynowała póki co, bądź ostrożny teraz ona jest głupia, ale jak cos spieprzy i cie zdradzi to potem bedzie żałowac. Nie bądź agresywny i nie daj jej powodu aby poczułą ze ją ograniczasz czy cos bo to sie spotka tylko ze złością i niezrozumieniem z jej strony. Niech robi co chce zrobic a ty obserwuj jak sie chcesz przekonac czy jest wierna i cie kocha. Przygotuj sie jednak na drake, przezorny zawsze ubezpieczony. Ja bym gościa sprawdził jakos. Nie ufaj jej zbytnio bo to baba jak ją cipka zaswędzi po 2,5 roku do innego to nic na to nie poradzisz, to poprostu durnota kobiet.

Gość Xfrancuz1
Pojedzie na kurs.jezeli okarze sie ze jest fajny itp.pojdziesz w zapomnienie.postawil bym jej warunek,teraz.wasze 2,5roku albo kurs i znajomosc z nim.nie badz naiwny.nie czekaj az ci rogi dostawi

Gość ale kapa
Ale jak jej zabroni to bedzie afera ze ją ogranicza, a ona i tak pojedzie, bedzie na niego zła a tamten ją pocieszy i bedzie miała argument zeby sie zblizyc do tamtego. W takim razie niech jej powie przed wyjzdem ze sie martwi o ich związek i niech przytoczy argumenty ze to bardzo podejrzane ze zarywa noce zeby z nim gadac i sie ukrywa z sms-ami. Bedzie miał czyste konto ze był wporządku, wytrąci jej argument jakiego ona moze uzyc np. ze on jest zaborczy.

Gość ale kapa
Ona tak czy siak zrobi co zechce, a jak go zdradzi to bedzie mógł laske potraktowac butem z czystym sumieniem. Zresztą autor zrobi jak uważa, jakbym ja był na jego miejscu to bym przed wyjazdem jej powiedział ze sie martwie itp. a jakbym gościa miał w zasięgu ręki to bym mu wyraźnie dał do zrozumienia zeby se dał sopkój i łapy przy sobie trzymał.

Gość Xfrancuz1
Ogranicza w imie milosci.bo mu zalezy.jezeli czytasz postaw jej warunek.pogniewa sie ale pewnego dnia to zrozumie.a tak ma i ciebie i jego.wroci i jakgdybym nigdy nic bedzge sciemniac.

Gość Xfrancuz1
Jestes z nia 2.5r.nie pozwol sie tak traktowac.to co ona robi to sie nazywa kurestwo.

Gość marcoo
hahahahahaha co za .."facet" :D:D:D:D:D:D:D:D:D to będzie miała namietny kurs na który teraz Z NIM jedzie :D:D:D:D:D:D:D a ten się pyta :D:D:D: co za pyta:D:D:D:D:D

Gość ale kapa
Nie generalizuj kobieto, nie kazdy facet taki jest, widocznie z chamami sie zadajesz albo na takich trafiłas. Ja zadnej nigdy nie zdradziłęm ani nawet nie dałem powodu do podejrzeń.

Gość xfrancuz1
autorze textu.daj znac co zrobiles.ale widzisz kazdy ci mowi to samo.znasz piosenke albo on albo ja?na koniec jest ani on ani ja.nie badz naiwny.

Gość xfrancuz1
autorze textu.daj znac co zrobiles.ale widzisz kazdy ci mowi to samo.znasz piosenke albo on albo ja?na koniec jest ani on ani ja.nie badz naiwny.

Gość xfrancuz1

Gość xfrancuz1
aguska nie zrozum zle ale ty tez jestes z tych naiwnych?wlasnie mowi mu wszyst.by nie wzbudzac podejrzen bo nie zna go za dobrze i nie jest pewna 100 % ale jak pojedzie przeleci ja kilka razy.i jesli jej przypasuje zostanie z nim a jesli nie wroci do tego spowrotem.proste.

Gość xfrancuz1
co ty wiesz misiu o zyciu pszczol jak w ulu nie byles.tu jest jawna perfidna zdrada,falsz itd.kurestwo trzeba tepic.nie ma litosci.

Gość ale kapa
No włąśnie nie zdradziłem mimo ze miałem okazje, bo zdarzało sie ze mi oferowały swoje wdźięki mimo ze wiedziały ze jestem zajęty. No ale cóż ja sie zdradą brzydze i jedyne z kim chciałem isc do łóżka to ze swoją kobietą:) Potem sie wielce obrażały ze im odmawiam hehehe takze prosze mnie nie wrzucać do jednego wora z gnojami co robią skok w bok:P

Gość Marilen
Ja jestek kobieta i powiem Ci ze nie zrobilabym czegos takiego chlopakowi ktorego kocham, a zrobilabym temu ktorego nie kocham i nie szanuje. Wnioski wyciagaj sam. Jak ktos jest niewierny w malej rzeczy (klamstwo), to bedzie niewierny w wielkiej rzeczy (zdrada). Przykro mi z tego powodu, wydajesz sie chlopak pierwszej klasy.

Gość looney
pewien jestem ze do lozka nie poszli i na tym kursie nie pojda, tam nie bedzie okazji.. ale na cos mniejszego bylaby.. trudno mi.. Marilen twoje słowa mnie troszke podłamały .. a xfrancuz1 dzieki za odpowiedz.. na razie mysle ze poczekam.. ona obiecala ze skonczy z nim, jesli nie to wtedy mysle ze bedzie po zawodach i koniec .. ;/ no ale nie pytanie jest.. gdyby mnie nie kochala i nie chciala ze mna byc to by od razu mnie zostawila i poleciala do niego.. tak?

Gość Tylko nie bierzecie
Przepraszam autorze ale pewnie z Ciebie ciepłe kluchy, takie które nadskakują babie na każdym kroku, do tego stopnia, że ona się rozbestwiła i flirtuje na Twoich oczach, bo myśli, że Cie ma i nie odejdziesz od niej. Nie ma szans by się nim nie zauroczyła skoro pisze z nim po nocach.