Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaamama

lekarka powiedziala,ze nie widać żołądeczka, co jest???

Polecane posty

Gość zmartwionaamama

dziecko bylo tak ulozone podczas badanie,ze mogla doklanie zobaczyc dzidziusia, zmartwil mnie tekst,ze nie widać żołądka, co jest??? to jest 13tc.

Gość no co ty co ty
czemu nie zapytałaś lekarza?

Gość zapałka123
"Co jest", to chyba powinna ci powiedzieć pani doktor. Skoro dziecko było "źle" ułozone, to co się dziwisz, że nie zobaczyła wszystkiego?

Gość źle ułożone dziecko
w 13 tc ??? to raczej nie wróży zbyt dobrze albo źle świadczy o lekarzu

jesli lekarz nie widzi zainteresowania ze strony matki to po co ma mowic co jest grane... ? w 13 tc juz wszystko widac,wiec jesli nie ma zoladka to nie jest to dobry znak.Moje dziecko juz mialo wszystkowidoczne,nerki,pluca,jelita itp

to tez tak nie do konca w zoladku powinien byc plyn wtedy jest widoczny jesli dziecko go nie polyka odpowiednio to banki zoladka moze wlasnie nie byc widac ,co do ulozenia nawet w 13 tc moze byc problem, u mnie trzeba bylo badac przez brzuch w 11 tc bo sie maluchy nie chcialy ustawic do przeziernosci, ze spokojem gdyby cos lekarza niepokoilo napewno by ci powiedziala.

Gość MatyldaS
Mnie lekarz powiedział na usg, że moje dziecko ma o 3x większy żołądek niż powinien, że podobno nie odprowadza płynów, może nie trawi. Tydzień później grało jak ta lala. Więc na Twoim miejscu zrobiłabym kontrolne usg i rozwiała wątpliwości. To nie pytanie do forumowiczek tylko lekarza.

Gość fsdfwqdwq
u mnie też tak było, lekarz powiedział że najczęściej nie widać żołądka i pęcherza, bo dzidzius albo się nie napije albo się własnie wysika, a pustych narządów w usg nie widać; nie martw się, za kilka dni idz znowu na usg, na pewno bedzie wszystko ok