Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsas

Dlaczego jest coraz wiecej singielek?

Polecane posty

Ja na nikogo nie narzekam. Kiedyś baby potrzebowały chłopa, żeby mieć za co żyć, a teraz pracują i mogą se same zarobić. A kutasa można wibratorem zastąpić :D :classic_cool:

Gość sdsas
"Podobnie uważa Pr Strm, autor książki „Ucisk mężczyzn i władza kobiet". Od mężczyzn żąda się, by byli delikatni i otwarci na ideały równouprawnienia, a jednocześnie pielęgnowali cechy tradycyjnie uznawane za męskie. Nie sposób tego pogodzić podkreśla w rozmowie z „Rz"." Prztyklad sprzecznych wymagan kobiet!

Gość do Regresa
Kobieta mezczyzny nie potrzebuje w sensie tego co pisze autor, a drugiej kochanej osoby w sensie emocjonalnym :) w moim wypadku moze to byc facet, moze kobieta, jak sie zakocham a odejdzie, bede tesknila

sdsas - Ja wiem, czego chcę od faceta i to na pewno nie są wymagania sprzeczne.

Na początku to Adam był samotny, a nie Ewa. Gdyby Bóg nie stworzył Ewy, to Adam by się chyba zabił z samotności :D A nie na odwrót :classic_cool:

Gość kiedysingielka
Coraz wiecej par jest nieszczesliwych. przewaznie kobieta przestaje dbac o siebie, bo facet przestaje ja traktowac jak seksowna kobiete tylko jak kuchte, sprzataczke i nie raz na forach widziałam jak sie faceci wypowiadali, ze dawanie dupy to zasrany obowiazek zony.Wiec nie ma sie co dziwic kobietom, ze nie chca zwiazków. Robia co chca kiedy chca i z kim chcą.

Kiedysingielka - no właśnie Taka postawa, że kobieta musi koniecznie uprawiać seks z facetem zaprzecza miłości.

Ja też się nie dziwię kobietom. Nie można kogoś kochać nie szanując go.

Gość kiedysingielka
Rownie dobrze od kobiet wypaga sie sprzecznych zachowan. Z jednej strony opiekuncza kochajaca matka z drugiej demon seksu, diablica z kurwikami w oczach.

Gość sdsas
Rownie dobrze od kobiet wypaga sie sprzecznych zachowan. Z jednej strony opiekuncza kochajaca matka z drugiej demon seksu, diablica z k**wikami w oczach. Gdzie tu masz sprzecznosc?

Albo np., facet chce, żeby kobieta zarobiła na pół domu, ale jednocześnie ma sprzątać, gotować i zajmować się dzieckiem.

Gość kiedysingielka
To moze na polskie. Chcielibyscie miec zone kochana opiekuncza a w łuzku najprostszym jezykiem mowiac dziwke. Jesli tego nie udaje wam sie uzyskac. Porzucacie kobiete badz ja zdradzacie.

Gość kiedysingielka
sorry za nład w łózku

Gość sdsas
Ale z kim zdradzaja faceci? Z facetami a moze ze zwierzetami?

Gość kiedysingielka
Albo w dzien zajmowac sie dzieckiem cały czas , ugotowac posprzatac poprawc. A w nocy pełna energi i wyobrazni zeby zastosowac jakies nowe pozy bo przeciez misjonarska lutb tp. to nuda potrzeba innowacji. A czlowiek po całym dniu najchetniej by sie przespał(uroki macierzynstwa)

13:08 [zgłoś do usunięcia] kiedysingielka Albo w dzien zajmowac sie dzieckiem cały czas , ugotowac posprzatac poprawc. A w nocy pełna energi i wyobrazni zeby zastosowac jakies nowe pozy bo przeciez misjonarska lutb tp. to nuda potrzeba innowacji. A czlowiek po całym dniu najchetniej by sie przespał(uroki macierzynstwa) I jeszcze do tego świetnie zarabiać

Gość sdsas
Szanujcie sie drogie panie, tylko wtedy mozecie liczyc ze ktos inny bedzie was szanowal

Gość sdsas
Za to facet po pracy to jest wypoczety, zwlaszcza jka ma ciezko praca fizyzna.ale kobieta tego nie rozumie, i chce by facet po ciezkej pracy fizycznej robil to samo w domu co kobieta ktora peracuje 8h za biurkiem

Gość kiedysingielka
Własnie dlatego jest wiecej singielek bo zaczeły sie w koncu szanowac. Nie bira tego co im sie podwinie to juz nie te czasy gdzie było (lepszy rydz niz nic)

Gość kiciorek-ekkk
daję dupy? Sorry, w moim świecie to jest uprawianie seksu :) Ty to postrzegasz jako dawanie dupy a ja jako BRANIE. I nie wiem, gdzie jest napisane, że mam mieć coś w zamian... Nie rozumiesz, że kobiety uprawiają seks również po to, żeby się zdowolić?? Nie mieści Ci się to w główce? W Twoim świecie kobiety uprawiają seks PO COŚ, prawda? Z jednej strony gadasz, że narzekamy, że faceci nie chcą wiązać, a z drugiej podnosisz temat, że coraz więcej jest singielek. Weź się chłopie zdecyduj o co Ci chodzi, bo ja się pogubiłam. Każesz dawać dupy za coś, za chwilę gadasz, że mamy nie być łatwe.... A pisałeś, że facet do szczęścia potrzebuje tylko seksu i jedzenia:):) Ty w takim razie bardzo skomplikowany jesteś :)

Gość kiedysingielka
No ja pracuje 12 godzin moj maz 8 em :P

Po 1 nie zawsze kobieta pracuje za biurkiem. Moja mama pracuje w sklepie i jeszcze dzieli towar. Po 2 szanuję się i dlatego będę singielką bo facet to się tylko do ruchania nadaje

Gość errrrroi
sdsas Ale z kim zdradzaja faceci? Z facetami a moze ze zwierzetami? Z kobietami ktorym nie mowia, ze maja dziewczyne, zone lub wmawiaja ze sa w separacji

Gość kiciorek-ekkk
kaitana- zarabiać więcej od faceta też nie za bardzo, bo włącza się im urażona, męzka duma żywiciela rodziny :P

Gość sdsas
Z kobietami ktorym nie mowia, ze maja dziewczyne, zone lub wmawiaja ze sa w separacji Kto kaze tym kobieotm isc do lopzka z tymo facstem? To ze facet jest wolny to znacyz ze muz mozna dawac dupy!?

Gość sdsas
"Nie rozumiesz, że kobiety uprawiają seks również po to, żeby się zdowolić?? Nie mieści Ci się to w główce? W Twoim świecie kobiety uprawiają seks PO COŚ, prawda? " Tak, po cos, po przyjemnosc, dla przyjemnosci, bo maja taka potrzeba! Seks jest znacznie przzyjemnienszy dla kobiet niz dla facetow! To jednak nie uspawiedliwa szybkiego dawania dupy, tak samo jak nie suprawiedliwa to facetow. Facetow ktory jest latwy daje dupe, kobieta to samo!

Gość kiedysingielka
yyyy daja dupy bo maja ochote i tyle . czy tylko facet w dzisiejszych czasach mzoe zalicza!?

Gość kiedysingielka
Czasami buzuja hormony no i tez musi taka sobie ulzyc i tyle. A ze jest wona to tak jak pisałam wczesniej. daje upust swojemu pozadaniu wtedy kiedy chce z kim chce i jak chce.

bez przesady sedes, każdy ma swoje potrzeby:D i jedni określają to dawaniem dupy, a inni dawaniem sobie nawzajem przyjemności:P