Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeswirkuje zaraz

wydaje się mi, że wymioty i mdlości mi właśnie dziś zanikły

Polecane posty

Gość zeswirkuje zaraz

Jestem w 9tc od OM i pierwszy raz dzisiaj nie miałam porannych wymiotów i mdłości. Aż się martwię, bo to moja 4 ciążą- wcześniejsze straciłam. W zasadzie cycki to mnie nie bolą już z dwa tygodnie. Eh martwię się, że obumarła. Już wczoraj miałam znikome mdłości :( A trzymały mnie one od 7 tygodnia ciąży- krótko. Jutro mam wizytę. Dodam że jest to CWR. Boję się :( A wy jak miałyście z wymiotami i mdłościami w ciąży? Skończyły się przed 12 tc?

Gość zapałka123
Jeju, ty się ciesz, bo ja bym się chętnie z tobą zamieniła.

Gość nie miałam wymiotów
ale mdłości po prostu straszne i minęły mi z dnia na dzień, gdy przechodziłam z 8 na 9 tc, wstałam rano i zero mdłości schizy miałam jak Ty:O na szczęście tego samego dnia miałam wizytę u lekarza i ten tylko się śmiał, że zamiast cieszyć się, to chciałabym się cały czas źle czuć;) wszystko było ok, urodziłam zdrowego synka:)

Gość Gosiaczkowo
ja wymiotowałam do 22tc, ale czasami były dobre dni. Jak miałam ciążę obumarłą to rzeczywiście tych mdłości nie było, więc każdy dzień bez wymiotów powodował u mnie strach. Trzymam kciuki, żeby było ok

Gość zeswirkuje zaraz
Ja biorę dupka 3x1 , zastrzyki clexane 1x1. Mi lekarz powiedział, że jakby przeszły z dnia na dzień to ŹLE. Tak naprawdę to pierwszy raz zaszłam z ciążą tak daleko, gdyż zawsze kończyły się 6-7tc. i to pierwsza ciąża w której miałam wymioty i mdłości.Tydzień temu miałam wizytę i moja fasola miała 17mm i serducho biło. A jutro, eh kurcze.

Gość zeswirkuje zaraz
Mi lekarz powiedział, że jakby przeszły z dnia na dzień to ŹLE. - chodziło mi o wymioty i mdłości. Wcześniej jeść nie mogłam a teraz normalnie wcinam wszystko od kilku dni.