SadLayla 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Witam , biorę tabletki antykoncepcyjne ,,artizia" codziennie o 21 czasem troszke pozniej 3 dnia zapomnialam wieczorem zazyc tabletki , wzielam ją natychmiast po uswiadomieniu sobie faktu jej pominięcia (minelo okolo 11 - 12 godzin) , do dzis (juz 7 dzien) nadal je biorę o tej samej porze . Przedwczoraj ok godz 18-19 uprawialam sex z chlopakiem , doszedl we mnie 2 razy , przeczytalam na ulotce mojego leku ze gdy zapomnę wziac tabletki w 1 tyg ich zazywania to powinnam stosowac dodatkowe metody antykoncepcji , jaka jest mozliwosc ze jestem w ciazy ? od mojego stosunku minelo 40 h czy powinnam udac sie po postinor duo lub inny lek ,,po stosunku" dzialajacy do 72 godzin ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 12, 2011 A tego, że jeżeli nie minęło 12 godzin od momentu, w którym powinnaś wziąć tabletkę to ochrona antykoncepcyjna nie jest zmniejszona to już nie przeczytałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SadLayla 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Owszem ale ja nie jestem pewna czy wlasnie tyle czy moze jednak 13 h , niewiem czy masz pojęcie że w stresie się przejmujesz wszystkim :} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 12, 2011 w ciąży raczej nie będziesz bo mineło pare dni od tego zajścia, ale tak sie zastanawiam - skoro wyczytałaś w ulotce że trzeba dodatkowe zabezpieczenie to czemu go nie zastosowalaś? aha no tak - pewnie przeczytałaś już po fakcie, sprytnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach