Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silla222

CO MI JEST???? lekarze to koniowały!!

Polecane posty

Gość silla222

około 3 miesiecy temu miałam straszny kaszel poszłam do lekarza o a on powiedział że to zwykłe przeziębienie nic takiego i dał mi jakis syrop wypiłam go i proszki na gardło brałam i nic dzis mijaja 3 miesiące nie jestem przeziębiona ani nic a w dzien też kaszlu nie ma no może czasami lekko mnie dusi ale to co sie dzieje gdy się klade spac to jakas tragedia dusze się to jest taki napadowy kaszel dusi mnie w gardle tak że kaszle dobre 30 min trwa taki atak od razu oczy całe w łzach jak to przy duszeniu i aż prawie wymiotuje a mięsnie brzucha tez mnie bola od tego kaszlenia .. co to może byc?? poszłam znowu do lekarza to mi powiedziala ze powikłania po grypie o_O ?? jak ja grypy nie mialam z 5 lat.. nie wiem może to astma ma ktoś jak to sie objawia dokładnie..? powiem w skrócie mam napady suchego kaszlu które występuja tylko w nocy takie napady trwaja po 30 min potem na 2h spokój i znowu napad i tak się mecze od 3 miesiecy całe noce..

Gość a może a może
Może to jest objaw alergi na roztocza? kup taką piankę w aptece i spryskaj tam gdzie śpisz, może trzeba by było coś zrobić z poduszką i kołdrą, żeby zabić roztocza.

Gość a ja Mam Pytanie ..
A czy palisz może papierosy ??? Odpowiedz szczerze.

Gość siri
Ja brałam ERDOMED , ale to na receptę....

Gość no i racja bo
miałaś osłuchane płuca ? jeśli to nie powikłania po grypie to warto by było iść do alergologa

Gość no i racja bo
rada co prawda zimowa: ale roztocza giną od mrozu, więc albo pościel do zamrażarki, ewentualnei zimą na balkon albo wymień ją na taką antyalergiczną

Gość siri
Ja byłam wczoraj u dr alergolog i mi powiedziała,że ta pościel antyalergiczna to ściema....Mam mieć robione testy skórne na alergeny...

Gość koniowalem nie jestem
:) Ale według mnie to masz typowe objawy przy zapaleniu oskrzeli. Radziłabym wybrać się do innego lekarza, bo tamten to faktycznie jakiś niedouk. I nie zwlekaj z tym, bo jeszcze ci się przerodzi w zapalenie płuc :( A póki co poproś w aptece o Thiocodin i łykaj jedną tabletkę przed snem to chociaż jedną noc bez kaszlu prześpisz

Gość siri
do autorki: Jak zdrowie?!

Gość silla222
bez zmian kaszel taki jest jaki byl a co do pytan to nie nie pale i nigdy nie palilam pluca mialam osluchane i sa ok nic w nich nie ma.. wiec sama nie wiem a kaszel mnie juz tak meczy ze wypluwałam wszytko dzis w chusteczke w nocy to co sie odrywalo teraz mamy dzien wiec kaszlu nie ma.. eh

Gość Lady Morphinum
mam pytanie-bierzesz jakieś leki na ciśnienie? któres z grupy prili?? np. kaptopril???

Gość Lady Morphinum
bo jezeli nie, to wyglada mi na astme oskrzelowa, ile masz lat?

Gość silla222
brałam na obniżenie cisnienia ale to bylo z 4 miesiace temu i bralam to z tydzien i przestalam brac a co do wieku mam 22 lata

Gość silla222
aha dodam jeszcze nie wiem czy to ma cos z tym wspolnego ale mam wrzody i problemy z żołądkiem ale chyba to nie ma nic z tym wspolnego?

Gość siri
Ja pamiętam jak m.dziecko miało robaki to tez kasłało po nocach...Weż sobie kup coś w aptece profilaktycznie, a oprócz tego zrób badanie krwi, jak będą pasożyty to jest podwyższona kwasowość...A jesz czosnek , cebulę , ziarka z dyni?! To jest dobre na robaki...