Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek87

szukam fotografa na 2010

Polecane posty

Gość kasiulek87

CZEŚĆ Jesteśmy z Warszawy i szukamy fotografa na lipiec 2012. Interesuje nas wysoka jakość zdjęć, fotografie które pokażą nasze emocje i cały ten dzień najładniej jak się da. Chcemy także zrobić sesję plenerową innego dnia. Mamy na to budżet do 4tys. Możecie kogoś polecić ?

Gość kasiulek87
oczywiście w temacie jest błąd - chodzi nam o 2012 rok :)

Gość Ktosik699
Bledem to wy jestescie zadajac takie tu pytanie

Gość ErotomanKrak
Panie Mariuszu chyba coś nie idzie panu ze zdjeciami ślubnymi jeśli tak usilnie się pan tutaj promuje. Czasy kombinowanej reklamy się skończyły tak samo jak zdjęć oderwanych tematycznie od wydarzenia jakim jest dzień ślubu. Pociesze pana, będzie jeszcze gorzej. Niech pan szuka pomocy na PFFŚ tam ja pan znajdzie.

Gość smierc.org
Nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia. Przeżyte lata zachowują informację o dacie naszej śmierci. I ty możesz poznać datę swojej śmierci. Sprawdź smierc.org

Gość 4moments
zapraszam do zapoznania się z portfolio oraz na blog - www.4moments.pl

Gość Bardzo normalnie mysląca
Rety te zdjęcia to jakiś horror. Sama nie wierzę, że nawet taki piękny dzień, jakim jest dzień ślubu można w zdjęciach pokazać jako szpetota, wynaturzenie i udziwnienie. Ja bym się wstydziła pokazać znajomym i rodzinie takie zdjęcia jak pokazane na www.4moments.pl Może to i moda, ale moda przemija a ja bym chciała oglądając zdjęcia za 40 lat przypomnieć sobie wszystkie piękne chwile mojego ślubu czy pleneru. Wiem, że wiele osób tak myśli jak ja. Jestem z tych, co nie dają się wodotryskami ogłupiać i jeszcze za to ogłupianie płacić.

Gość panna_migrena
Niewątpliwie najlepsze zdjęcia robi smierć.org, a do tego są tani jak barszcz, polecam.

Gość ejbisi1986
Przede wszystkim nie napisalas gdzie bedzie slub. Niby kazdy fotograf dotrze w kazde miejsce w Warszawie ale ZA ODPOWIEDNIA CENE.

Gość ejbisi1986
Poza tym to nie jest dobre miesce na szukanie fotografa bo na tym forum jest sporo fotografow slubnych, którzy zajmuja sie wylacznie obrzucaniem sie nawzajem łajnem i "mięsem", a Tobie pewnie chodzilo o obiektywne opinie od zadowlonych panien mlodych. To na innym forum.

Gość hej ejbisi1986
Takim miejscem jest np. forum Babiniec niby babskie forum gdzie się pojawiają podstawione osoby zachwalające min. fotografów. Widziałam zdjęcia fotografa zachwalanego na Babińcu. Za takie zdjęcia bym zlinczowała fotografa. Z żadnego forum nawet tego w 100% moderowanego nie można korzystać z poleceń usługodawców ślubnych. Dla znalezienia fotografa na swój ślub wystarczy wiarygodnie zrobiona strona fotografa, logiczne myślenie, intuicja i poczta pantoflowa.

Gość lady_migrena
widać, że ktoś tu leczy kompleksy wyszydzając wszystkich napotkanych fotografów, i bezczelnie podszywa się pod forumki.

Gość Muzyk weselny
lady_migrena Skąd to oburzenie? Czy aby ktoś ci w tym temacie nie nadepną na odcisk i nie krzyżował twoich planów? Wiele w tych wypowiedziach jest prawdy.