Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marilenka

Czy czystosc przedmalzenska to gwarancja szczescia?

Polecane posty

Gość Marilenka

Ile czekaliscie na sex z waszym partnerem? Ja naprzyklad przetrzymalam mojego bardzo dlugo- kilka lat, nie bylo latwo, ale jestem zadowolona bo bardzo mnie szanuje, nie pozwoli nawet nikomu przy mnie przeklinac, traktuje mnie lepiej niz siebie samego, jestesmy razem od 12 lat. Czy wedlug was kto idzie szybko do lozka ma mniejsza szanse na dlugotrwaly i pelen szacunku zwiazek? A jak to z wami bylo?

Gość Marilenka
Chodzi oczywiscie o przyszlego meza,bo ja w tym czasie czesto uprawialam seks ze wspolbracmi z zebran swiadkow Jehowy.

Gość moze coś w tym jest ..
ja dałam mojemu na drugim spotkaniu i juz nie jestesmy razem :O

Gość Marilenka
Polecam czytanie Strażnicy:)

jest to sprawa indywidualna wychowania ,kultury religijnej, podejścia do moralności ,szacunku do kobiety która wcale nie musi iść w parze z czystością przedmałżeńską, miłości ,dobrania seksualnego

Gość Marilenka
Ale cos w tym musi byc ze pary czekajace z tym do slubu bardziej sie szanuja i dluzej sa ze soba. Zaobserwowaliscie tez takie zjawisko? Ja im wiecej obserwuje tym bardziej jestem przekonana ze tak wlasnie jest. Te przede mna to podszywy, zreszta widac z daleka jakie to jadowite e sfrustrowane bo komus sie wiedzie.

Gość sword
a tam masz głupie problemy. jeden uszanuje inny nie. i tak każdy zdradzi może będziesz miała to szczęście że się akurat nie dowiesz i dalej będziesz szczęśliwa.

Gość Marilenka
Musicie poznać Jehowe i odkryc go w sobie nawzajem,abyscie mogli naprawde siebie szanowac.Przebudzcie sie.

Gość my zaczelismy szybko
jestesmy juz 6 lat razem, ale nie jest to zwiazek idealny ;/

Gość ,m,vnmvnmcbn
naucz sie poprawnie pisac po polsku prostaczko 😴

Gość dlaczego sama sobie
odpisujesz? myślisz,że tu siedzą same debile twojego pokroju i nikt sie nie zorientuje? wypierdaIaj nawracać do swojej sekty 🖐️

Gość sama sobie odpowiedzz
moja koleżanka chodziła z facetem 8 lat (bez seksu). Po slubie ona nadal boi się i facet ma przerąbane :-( zdarzyło się 3-4 razy

Gość ,mn,mn,
nie, nie ma takioej prawidlowosci, szczescie w malzenstwie nie ma nic wspolnego czystoscia przedmalzenska, chociaz usilnie nam wmawiano na religii ze tak wlasnie jest. i tak jak mowi doradca to wszystko zalezy od wielu czynnikow

Gość kiciorek-ekkk
nie sądzę. Ja kochałam sie z moim mezem na pierwszej randce i jestesmy szczesliwi. a znam pary, ktore dopiero po slubie zaczely sie kochac i nie maja sie dobrze.

Gość tomass1242
A ja potwierdzam, ze temat jest ciekawy. Bo sam chciałbym na dziewczyne dziewice, a kobiet ktore nie sa dziewicami nie biore pod uwage . Ale uwazam ze czystosc przedmalzenska nie jest gwarancja szczescia . Wazne zeby zwiazek nie był oparty tylko na lozku . Wielu facetow jest z kobietami tylko dla seksu .

Gość ona_niezaspokojona25
miesiac wytrzymalam potem mu dalam :P do dzis razem jestesmy szczesliwi :)

Gość tomass1242
Moja ciotka dała dupy na dyskotece, a na dziecko ktore powstało ojciec nie placił alimentow . Kuzynka ma teraz 18 lat . W zasadzie uwazam ze Polki ze Polki popuszczaja szpary byle komu i tutaj jest problem . Uwazam ze jak najbardziej mozna przespac sie z facetem przed slubem , ale takim ktorego sie dobrze zna i wie sie ze on nie zdrzadzi .. Jesli facet jest zakochany w kobiecie to będzie ją szanował niezaleznie od tego kiedy ona mu popusci szpary. A jesli facet nie jest zakochany to bedzie ja szanował tylko na poczatku zwiazku we włesnym interesie , tak by ona popuszczała mu szpary i by mial darmowy seks .

no jak to dlaczego? bo bylo pozadanie i chcica mnie rozpierala ;)

Gość tomass1242
po czym poznac ze facet was nie szanuje ? Chocby w łozku . Jesli chlop spuszcza ci sie często na twarz to znaczy ze jestes dla niego szmatą do polerowania berła .

czesto? tzn ile? bo moj tylko czasami :D tzn ze jestem szmata?? hahahahahahahaha

Gość sama sobie odpowiedzz
wiem, bo robię w ich sypialni za materac :O

Gość ...................X
"Uwazam ze jak najbardziej mozna przespac sie z facetem przed slubem , ale takim ktorego sie dobrze zna i wie sie ze on nie zdrzadzi .." tego nigdy się nie wie