Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marilenka

Czy czystosc przedmalzenska to gwarancja szczescia?

Polecane posty

Gość ona_niezaspokojona25
freedom1999 i jak ty to wytrzymujesz? ;) i przede wszystkim jak twoj to wytrzymuje? no chyba ze zaliczyl juz wszystkie twoje kolezanki ;)

Gość kolka@
ja z moim obecnym chlopakiem poszlam do lozka juz na 3 randce Jestesmy ze soba 3 lata a on dalej nosi mnie na rekach i ma duzy szacunek Czystosc przedmalzenska nie ma tu nic do rzeczy, wazne jakimi jestescie ludzmi.

nie, jest mi wierny. Ja wytrzymuję normalnie choc czasem myślę o sobie że powinnam z nim to zrobić już... on cały czas mowi o tym i w ogole, pyta kiedy będę gotowa.. a ja nie wiem

Gość kolka@
mysle, ze najmadrzej ujal to doradca we wczesniejszym poscie "jest to sprawa indywidualna wychowania ,kultury religijnej, podejścia do moralności ,szacunku do kobiety która wcale nie musi iść w parze z czystością przedmałżeńską, miłości ,dobrania seksualnego " amen

freedom1999 niezle yebnieta jestes w baniak :classic_cool: 🖐️ :D

Gość tomass1242
a gdy kobieta to zrobi facetowi, to on tez jej nie szanuje ? nie, to jest inny przypadek, to kobieta jest stoną aktywną

ona_niezaspokojona to ty jesteś jebnięta. Bo po co mnie obrażaz? to moja sprawa więc o chuj ci chodzi? :|

Gość kolka@
czyli ateisci, ktorzy przespali sie w drugim miesiacu znajomosci nie maja szans na szczesliwy zwiazek? :D ha,ha nie ma to jak poczytac kafeterie ;)

:classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość Marilenka
Ja to czuje ze moj mnie nie zdradza, gdyby to zrobil to bym poczula ze jest inna. Kobiety wiedza, tyle ze czasem nie chca wiedziec. A poza tym jak wiesz ze z TA osoba czekaliscie do slubu, tyle lat, to jest ona wyjatkowa, to duza inwestycja i zadna inna osoba nie bedzie warta zainteresowania, tylko TA. Przynajmniej w moim przypadku tak jest. I wara ode mnie a jehowa i straznica!

Gość Marilenka
A czy wy tez sie takie zeszmacone czujecie po zrobieniu lodzika?

Gość kolka@
nie, nie mam problemow z seksem oralnym :) wrecz lubie i nie czuje sie po tym zeszmacona a czystosc przedmalzenska 4 lata przed slubem jest dobra dla tych co maja niskie libido, bo im i tak wszystko jedno