Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezokresowa

kurwa dlaczego spóźnia mi się ten okres??

Polecane posty

Gość bezokresowa

Wściekam się, bo miałam już objawy jak na miesiączkę i nic, piersi spadły z powrotem (w sensie że były nabrzmiałe i wróciły do normalności) , ciało pozbyło się wody, huśtawka nastrojów minęła. I nic! To nie mogą być żadne zaburzenia bo miesiąc temu byłam u gina i nic złego nie wykrył. Nie wiem, cykl bezowulacyjny? Spóźnia mi się już 11 dni. Fakt, że w zeszłym miesiącu pracowałam ponad swoje siły, dniami i nocami no i jeszcze oczywiście przeziębiłam się w tym czasie. Ale aż 11 dni? Jakieś pomysły?

zmiana pogody, stres przede wszystkim jest wiele czynnikow moze byc tak zwana miesiaczka bezowulacyjna moze nie występować wtedy krwawienie

Gość asiukla
ja mam normalnie cykle 30-31 dniowe,w dniu spodziewanej miesiączki czyli po 31 dniach zaczęłam mieć objawy jak na okres, w drugim dniu bolących jajników i piersi zrobiłam test owulacyjny - pokazał owulację. dla pewności zrobiłam test ciążowy - negatywny. Także to była taka późna owulacja. zwłaszcza ze w połowie cyklu nie miałam jej żadnych objawów, bo jak sie okazałoprzyszła dopiero po 31 dniach zamiast po 14. tak więc okres powinnam dostać za jakies dwa tygodnie, oczywiście objawy juz ustąpiły. Także u ciebie może byc podobnie. Ja tez mam wszystko w porządku, tyle ze miałam stresujący miesiąc i to pewnie przez to. pozdr

przez stres, przez to ze schudlas. Ja tez powinnam miec okres tygodniowy a tu tylko dwa dni plamienia, nie wiem co jest. Objawy wszystkie mialam jak przed okresem :O

Gość bezokresowa
No ja właśnie też miałam wszystkie objawy jak przed okresem, a tu ciach, ciało wróciło do normalności a okresu jak nie było tak nie ma. Co do Twojego plamienia to miałam tak rok temu, miesiąc później normalnie dostałam okres z tym że ja byłam świeżo po przeprowadzce i to pewnie to i związany z tym stres trochę mi zaburzyło wszystko. Tak czy siak, zaczynam się wściekać i martwić zarazem.

Błagam pomóżcie dziewczyny bo już nie wiem co mam robić. Ostatni okres miałam 12-17 czerwca... zjawił się za wcześnie bo z moich obliczeń miał pojawić się około 16. W tym miesiącu czekam na okres już 7 dzień i nic. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem ale stosunkiem przerywanym, wiec jestem pewna, że nie spuścił mi się do środka. Przeczytałam, że w płynie faceta mogą być też plemniki, więc na wszelki wypadek zrobiłam 2 testy- pierwszy wczoraj i drugi dzisiaj. Oba wyszły negatywnie. Nie ukrywam, że bardzo się denerwuję, bo naczytałam się na forach, że bardzo dużo testów myli się w tę stronę. Dodatkowa informacja to fakt, że moje okresy nie są bardzo regularne, dlatego raczej nigdy ich nie wyliczałam. Doradzcie :)

Gość ciesz sie autorko
byauahahahahahahaaha TAKIE TEMATY SA SMIESZNE:o

Fajnie, że Cię to cieszy, ale niektóre osoby chciałyby się kogoś poradzić, tak jak ja. Weź to pod uwagę i uszanuj to:)

Gość leasly
bezokresowa nie stresuj się i nie wściekaj bo to tylko moze Ci spowolnić okres wiem że to trudne ale.ja kiedys z powodu zmian pogody mialam przesunietą owulacje i okres spóźniał mi się prawie 3 tyg.

Gość leasly
Moonliza moze Ci się to wydawać trudne ale nie myśl o tym negatywnie. Staraj się przed snem np pomyslec że rano dostaniesz okresu. Mi to działało , tez mialam spóźnienie spore dwa testy negatywne i nadal się martwiłam. Moze w Twoim przypadku tez tak bedzie :)

Gość autorko ile sie starasz
tutaj nie ma WRÓZEK ANI JASNOWIDZÓW:o

Gość autorko ile sie starasz
JAK GIN NICZEO NIE WYKRYŁ TO SKAD MY MAMY DO CHOLERY WIEDZIEC CO CI JEST:o ZASTANÓW SIE !!!

O rany, ale być może są kobiety, które przechodziły to samo. Jeśli nie jestes w stanie mi pomóc doradzając to po co się wypowiadasz? Najwyraźniej nie jesteś kompetentną osobą. A co do myślenia, to myśle o tym codziennie rano w południe i wieczorem, ale przysparza mi to jeszcze wiekszy stres.:(

Gość leasly
wypowiadają się ludzie ktorzy są pewnie zdesperowani i nie chca pomóc tylko wręcz przeciwnie zdolować. Nie chcecie pomóc to nie śmiećcie tutaj. I nie mówcie jaki to ktos jest glupi itp. człowiek jesli czegos nie wie to pyta i uważam że jest to bardzo dobre .wracając do tematu to przezywałam to samo ciagle myślenie stres, brałam ciepłe kąpiele itp. W końcu znajoma lekarka powiedziala mi ( po tym jak dostalam okresu) że przyczyna moze byc pogoda ktora jest teraz i moj ciągły stres. Pisalas że maszmary nieregularny okres wiec to tez moze wpływać na to że go nie ma.

Z tego wszystkiego dostałą okres, jej ale jestem szczęśliwa. Tak czy siak dzięki za pomoc :*

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Są takie miesiące w roku , kiedy spóżnia nam się okres .Zdaża to się w tedy, kiedy uprawiamy sport,jesteśmy zmeczone,lub osłabione.Spóżnienie okresu nie zawsze musi objawiać że ktoś jest w ciąży.Na stronie www.wpadka.pl , otrzymasz różne informacje oraz możesz bezpośrednio zadać pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs "