Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna.KKKK

Mieszkania Piastów

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się, co do dojazdu, dużo wygodniej z Piastowa dotrzeć do centrum i o wiele szybciej. A jak się jeszcze mieszka w pobliżu kolejki to już w ogóle

Gość gość
ja też wybrałam mieszkanie w Piastowie. nie chciałam mieszkać w samej Warszawie ale jednak w miarę jak najbliżej niej. teraz dojeżdżam tam w przeciągu kilkudziesięciu minut. wybrałam osiedle Rezydencja Kościuszki czyli w centralnej części miasta (stację kolejową mam w odległości 300 m). ogólnie jestem zadowolona. z tego co wiem cały czas są tam wolne mieszkania. można wejść na stronę BARC www.barc.com.pl i sobie sprawdzić.

Gość gość
Piastów to największy sy.

Gość gerkton
To najlepszy przykład - http://www.yareal.pl/rezydencja-konstancinska Generalnie w mieście powstało w ostatnim czasie całe mnóstwo takich inwestycji, ale tylko część z nich reprezentuje odpowiednio wysoki standard. Można trafić naprawdę niesamowicie atrakcyjne nieruchomości.

Gość gość
a co uważacie o mieszkaniu w Brwinowie? Stąd tez jest bardzo dobry dojazd do warszawy. Bardzo podoba nam się osiedla źródlane, a zwłaszcza taka zielona okolica. Możecie tutaj sprawdzić jak to wygląda http://ekobud.com/.

Gość gość
W Rezydencji Kościuszki jest do sprzedania ostatnie mieszkanie dwupoziomowe z antresolą-garaży brak wszystkie sprzedane w liczbie ok.174.Natomiast po drugiej stronie głównej ulicy (W-wska) jest nowy obiekt mieszkalno-usługowy Rezydencja Warszawska.

Gość gość
calkowita porazka...wladze Piastowa to ....nic dodac

Gość gość
liczy sie tylko ilosc mieszkancow...bo to podatki..warunki zycia .. nikogo to nie obchodzi..nawet kasa w urzedzie skasowana... 5 osob wejdzie do urzedu i juz kicha....ale sekretariat spory jak najbardziej wladza musi miec....a gdzie realizacja strategii....gdzie miejsca parkingowe przy dworcu gdzie lodowisko basen ... nawet dojazdu do autostrady nie ma ......

Gość gość
Witam serdecznie. Bardzo proszę o opinie na temat hałasu samolotowego. Szczególnie proszę o opinie osoby, które kupiły mieszkanie w Piastowie. Czy hałas w Piastowie jest bardzo uciążliwy, jak często latają czy każdy rejon w Piastowie jest tak samo głośny w związku z samolotami. Planuję kupić mieszkanie w okolicy PKP i Urzędu Stanu Cywilnego, 11 listopada, ks. J. Popiełuszki. Będę bardzo wdzięczna za opinie - szukam spokojnego miejsca do życia blisko Warszawy.

Gość gość
totalna masakra. w dzień nie ma życia. słychać i ten pierd.... pociąg i samoloty. ogólnie zabita dziura. mieszkam niedaleko urzędu miasta, dałem się skusić na cenę. jak tylko odzyskam zdolność to wracam do Warszawy. też myślałem, że będzie spokój, a generalnie do kolejki wsiadasz jak do puszki sardynek.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. No nie pocieszył mnie Pan/i :( Mam fajną okazję kupna mieszkania z rynku wtórnego z ogrodem ale bardziej w okolicy komendy. Byliśmy tam dwa razy w tygodniu i raz w sobotę. W tygodniu samolotów w tej okolicy było znacznie więcej, jednego dnia latały co kilka minut natomiast w sobotę jakby było ich trochę mniej. Pociągi w tej akurat okolicy słychać ale nieznacznie. Zależy mi na spokojnym miejscu do życia blisko Warszawy niemniej te samoloty trochę mnie wystraszają mimo, iż okolica wygląda na bardzo spokojną - czy ktoś z Państwa potwierdzi, że jest tak faktycznie? Czy samoloty w okolicach komendy latają codziennie? Czy ktoś z Państwa wie co to za noclegi na ul. Fredry 8 czy to hotel jakiś wynajem etc.?

Gość gość
Mieszkam w Piastowie od 60lat.Sypialnia Warszawy, Piastuszkowo..... Takie określenia nie są odosobnione.Samoloty uciążliwe bardzo My ich nie słyszymy.... Bo są codziennością. Częstotliwość startów i lądowań zależy od ścieżki schodzenia i dlatego niekiedy jest spokojniej. Lokują się tu ci, którzy mają rodzinę./rodzice,dziadkowie/znani mi po sąsiedzku flancowani Piastowianie uciekają stąd po kilku latach.....

Gość Włóczykij

Witam, czy jest ktoś na forum kto mieszka w półnicnej części Piastowa na osiedlu domków jednorodzinnych, przy trasie S2/ A2 przy węźle Konotopa? Chciałam zapytać czy jest tam bardzo glośno, czy bardzo niesie się z trasy? Rozważam kupno mieszkania w segmencie na ulicy Ożarowskiej. Dziękuje z góry za opinie.