Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na sniadanie

czy prawiczek moze przespać sie z laską ktora

Polecane posty

nie jest dziewicą ? A moze powinien isc do agnecji, by nie czuc sie poszkodowanym, ze jego dziewczyna jest zużytą laską , a sam jest czysty . Uwazacie w, ze prawiczki powinni tracic prawictwo w agnecji by stac sie juz pełnowartosciowym zużytym facetem i moc chodzic ze zużytą laską?

Gość mioix
jak nie chcesz isc do agencji to znajdz sobie dziewice

zuzyta laska a on czysty? buahhahahahha to neich bedzie czysty dalej i sie nie zuzywa ja pierdole co za ludzie tu pisza

pytanie na śniadanie - jeśli ten facet jest czysty z wyboru to na pewno nie zgodzi się przespać z niedziewicą, ani tym bardziej pójść na dziwki. Zrobi natomiast coś innego - znajdzie sobie dziewicę, która się szanuje. Chyba, że jest czysty, bo go żadna nie chciała, albo jest wstydliwy itp, ale to inna sprawa.

A co? Sama sobie używałaś facetów, a teraz chcesz czystego hipokrytko?

co Ty gadasz dziewczyno za glupoty? jesli jakas miala chlopaka pare lat i seks z nim to znaczy ze sie nie szanuje? jesli seks jest takim zlem to proponuje zeby wszyscy byli prawiczkami i dziewicami az do smierci:D ludzkosc wyginie wprawdzie ale co tam, przynajmniej nie bedzie brudnych i zuzytych:D

dziwki z kafeterii - Twój nick wszystko mówi. Skoro się tak kochacie, że nie możecie żyć bez siebie, to czego nie weźniecie ślubu, tylko uprawiacie seks bez niego? - Możecie mi na to pytanie odpowiedzieć? Bo co? Bo przed ślubem można się rozstać,a po ślubie nie? Jeśli bierzecie pod uwagę możliwość rozstania, a mimo to uprawiacie seks, to się nie szanujecie. Wiadomo, że czysty wartościowy facet nie będzie chciał zużytej, ani, że czysta wartościowa dziewczyna nie będzie chciała zużytego.

a to chyba nie twoja sprawa kto kiedy uprawia seks wyobraz ze sa ludzie ktorzy w ogole nie maja zamiaru brac slubu a nawet jesli to slub zadna gwarancja nie jest na wieczne szczescie z dana osoba:-O

takie poglady jak Ty masz sa sprawa indywidualna i na dzisiaj dosc rzadka nie znam nikogo kto by czekal z seksem do slubu czy to kobieta czy mezczyzna dlatego jak chcesz podyskutowac z kims kto ma takie zdanie jak Ty to macie tam te swoje rozne organizacje czy stowarzyszenia bo tak ogolnie to za bardzo nie licz ze spotkasz duzo ludzi ktorzy uwazaja ze na seks mozna pozwolic sobied opiero po zlozeniu prysiegi malz:) pa

Widać, żeś niewierząca. Bez Boga ani do proga. Oczywiście, że to jego sprawa, tylko, że potem jak wpadną i je facet zostawi, to usuwają, a to mi się nie podoba. Jakby tak nie było, to nic bym nie mówiła. Wszystko niesie ze sobą konsekwencje. Po to jest ślub i przysięga, żeby mieć pewność, że ta druga osoba nie odejdzie i w razie wpadki nie zostaniesz sama. Zaraz mi tu ktoś powie, że ślub nie daje gwarancji itd. Ale jak komuś zależy na wierze, to nie może po prostu odejść od Ciebie po ślubie. Jak się składa przysięge, to się jej dotrzymuje. Ale ludzie, to są ludzie, mają w dupie Boga, sakramenty i Kościół. Wiecie dlaczego jest tyle rozwodów teraz? (Co 4-te małżeństwo kończy się rozwodem). Bo ludzie mają w dupie przysięgę.

Ble ble ble - Jak się nie jest dziewicą i się nie szanuje, to nie jest się porządnym.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Kaitana - ile masz lat?

Gość grybcia
a jełśi ludzie nie chcą się pobierać? Ja żyję bez ślubu już 12lat, mamy wspólne dziecko- nie chcę ślubu, śmieszy mnie to. Albo z kimś jestem albo nie, nie potrzebuję "klepnięcia" tego faktu przez obcych ludzi. Więc nie przesadzaj, że tylko ślub, oK?

Gość kot kaitany
Kaitana ma 45 lat i jest dziewiczo czysta bo wciąż czeka na swojego księcia z bajki. Niestety od kilku lat coraz częściej zmusza mnie do lizania swojego bobra. Nie jast to takie złe bo lubię rybi zapaszek, ale duszę się od tych kłaków

Gość komitet ochrony zwierząt
Ładnych rzeczy się tu dowiadujemy.

prawiczek nie może bzyknąć niedziewicy, głodny nie może rozmawiać z najedzonym, a bosy z obutym!!! Jak będziesz szedł tym tropem to dojdziesz do wniosku, że prawik może się bzykać tylko z prawikiem...

a dlaczego tylko z prawikiem, ja bym wolał bardziej doświadczonego partnera, facet nie ma błony, więc nieważne czy juz się seksił, czy nie!

Gość idzcie i rozmnazajcie sie
"Jak będziesz szedł tym tropem to dojdziesz do wniosku, że prawik może się bzykać tylko z prawikiem..." I bardzo slusznie

a dlaczego tylko z prawikiem, ja bym wolał bardziej doświadczonego partnera, facet nie ma błony, więc nieważne czy juz się seksił, czy nie! Tu nie chodzi o błonę tylko o czystość. Błonę można odtworzyć jak się uprawiało seks, a niektóre kobiety mimo, iż są dziewicami nie mają błony, więc to żaden dowód.

grybcia a jełśi ludzie nie chcą się pobierać? Ja żyję bez ślubu już 12lat, mamy wspólne dziecko- nie chcę ślubu, śmieszy mnie to. Albo z kimś jestem albo nie, nie potrzebuję "klepnięcia" tego faktu przez obcych ludzi. Więc nie przesadzaj, że tylko ślub, oK? Widać, jakie masz płytkie podejście do ślubu. Ślub to jest sakrament, a nie papierek. kot kaitany Kaitana ma 45 lat i jest dziewiczo czysta bo wciąż czeka na swojego księcia z bajki. Niestety od kilku lat coraz częściej zmusza mnie do lizania swojego bobra. Nie jast to takie złe bo lubię rybi zapaszek, ale duszę się od tych kłaków Nieźle się uśmiałam z tego :D:D:D

Gość Zuzanna Ameliiiiia
To mysle, ze bardzo dobrze ze masz takie poglady jakie masz. Zycze Ci abys takie miala co najmniej do 21-go roku zycia jesli nie dluzej.

A to się zobaczy jakie będę miała, nie Twoja sprawa. Nawet ja sama nie jestem w stanie przewidzieć tego, jakie poglądy będę miała, ale z nieczystym facetem jako dziewica nie poszłabym do łóżka - tyle mogę Ci powiedzieć.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Tak jak napisalas - nie moja sprawa, nie moj problem.