Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfgddg

dziewica i jej mysli

Polecane posty

Gość ddfgddg

czy kobieta bedaca do tej pory dziewica, ktora jest ze swoim pierwszym partnerem seksualnym, osiaga orgazmy i jest szczesliwa, spokojna osoba, stawiajaca na cieple, bliskie relacje moze podczas zwiazku myslec o seksie z innym?

Gość oligierka
raczej nie;)

Gość day....ziiiiiii
zalezy ile ma lat kochanie!!!

Gość ddfgddg
21 stawiajaca bliskie relacje nad seks, gleboko zakochana, a kiedys po przytulaniu sie z innym facetem majaca wobec mnie ogromne poczucie winy

Gość fhfghfghfg
up

Gość xxNatkaxx
Raczej nie będzie myślała o nikim innym i będzie szczęśliwa. Może nie osiągać orgazmów. Ale to nic złego, bo tak już jest u kobiet. Nawet jak nie osiągnie orgazmu to moze być bardzo zadowolona z sexu.

Gość fgdrhdfh
Ja jestem właśnie taką kobietą, a właściwie byłam Ile lat jesteście ze sobą? Ja po 4-5 latach związku miałam natarczywe myśli o innych facetach. Fakt, wcześniej wręcz brzydziłam się innymi, ale kiedy mój związek zaczął się psuć, zrodziła się chęć spróbowania innego faceta. Nie mówię, że tak jest z Twoją kobietą, ale przynajmniej może będziesz miał jakiś wgląd w to, co może się stać. Jeśli masz jakieś pytania do mnie to wal śmiało