Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzz.......

mąż chce dziecka a ja pokryjomu łykam pigułki

Polecane posty

Gość bzzzzzz.......

boję się że w końcu się to wyda, bo ile można się starać o dziecko, już teraz proponuje mi wizytę u jakiegoś specjalisty :( nie chcę mieć z nim dzieci, nie z nim :(

Gość adinnaaaa
a co ty nie masz jezyka w gębie? powiedz mu to

Gość bzzzzzz.......
tak, już raz to zrobiłam i co? do niego to nie dociera, jego zdaniem moje życie jest nieważne, powinnam być w pełni szczęśliwa w pieluchach i garach :(

Gość adinnaaaa
jak nie rozumie to niech dalej zyje w klamstwie. przed slubem tak sie z nim umawialas, ze nie chcesz miec dzieci?

Gość sgkomsush
oj dzieci dzieci ewidentnie wakacje wam nie sluza

Gość Xfrancuz1
po co za niego wychodzilas?dla jak,z nudow?

Gość bzzzzzz.......
przed ślubem i po ślubie ciągle powtarzał, że sami sobie wystarczymy kiedyś chciałam od niego odejść, doszliśmy do porozumienia, pogodziliśmy się daliśmy sobie szansę, a ta chęć dziecka to chyba sposób na zatrzymanie mnie przy sobie

Gość adinnaaaa
bardzo mozliwe, ze chce cie zatrzymac przy sobie zrobieniem dziecka. chcesz w ogole byc z nim?

Gość bzzzzzz.......
wyszłam za niego bo było nam dobrze razem, jesteśmy małżeństwem już blisko 8 lat, nie tak rozmawialiśmy o przyszłości, ja nie nadaje sie na matkę, nie miałabym czasu dla dziecka więc lepiej żeby nie męczyło się z taką matką

Gość bzzzzzz.......
mój mąż też nie byłby dobrym ojcem, nie jest już nawet dobrym mężem, nie, nie chcę być z nim, jest emocjonalnym katem, jednak nie potrafię od niego odejść wiele razy próbowałam

jestescie 8lat w zwiazku i dziwisz sie ze twoj maz chce dziecka ?? to kolejny etap w zyciu na ktory on widocznie juz jest gotow - bo 8 lat to serio sporo - dziwne czemu ty nie jestes :/

Gość adinnaaaa
to powiedz, ze bylas u lekarza i ze jestes bezplodna. wtedy powinien sie odczepic. znajdz w internecie opis jakiejs choroby, ktora do tego pasuje na wszelki wypadek jak by sie dopytywal i po problemie

Gość bzzzzzz.......
żona-swojego-męża-> tak tylko dziwne że wpadł na ten cudowny pomysł powiększenia rodziny akurat wtedy kiedy w naszym małżeństwie zaczęło się pieprzyć

Gość sgkomsush
14:12 [zgłoś do usunięcia] adinnaaaa najmadrzejsze rady daja pietnastki :D

Gość adinnaaaa
bardzo zaluje, ale 15 juz nie jestem. a co ma zrobic innego jak juz mu mowila, ze nie chce. nie wiąże z nim przyszlosci. to jest tylko na przeciagniecie sprawy i zeby na jakis czas sie odczepil

Gość holykris
Skoro nie chcesz to rozstań sie z nim nie niszcz życia sobie ani jemu.. Bo jeżeli on chce dzieci a ty nie chcesz nawet z Nim wiązać przyszłości to nie ma sensu....

Gość sgkomsush
dzieciaku twoj tok rozumwania rowna sie 10 latce:D 15 to stanowczo za duzo :D

Gość hej dziewczyny ...
piszesz, ze probowalas odejsc, ale nie mozesz, ale dlaczego?? on Cie kajdankami do kaloryfera przykuwa czy jak??

Gość holykris
Dokładnie rozumowanie dziecka, skłamie a co tam przecież to nic wielkiego ... Kłamstwo to nie rozwiązanie i ma krótkie nogi ...

żona swojego męża a ty dziwna jestes jesli uważasz że każdy powinien byc taki jak ty, wyznawać twoje prawdy i poglądy i mieć zycie podobne do twojego wiele kobiet nie chce dzieci i tobie nie oceniac czy jest dziwna czy nie

Gość niedzisiejsza kobietka
skoro nie chcesz mieć z nim dzieci, ale generalnie chcesz, to po co z nim jestes?

Gość holykris
niedzisiejsza kobietka skoro nie chcesz mieć z nim dzieci, ale generalnie chcesz, to po co z nim jestes? Zgadza się w 100% skoro wiesz ze to akurat z Nim nie chcesz mieć dzieci to tym bardziej nie trwaj w tym związku.. Wiadomo że czasami przyzwyczajenie jest bardzo silne , a człowiek boi sie zmian wynikających z rozstania . . Tylko nie robiąc nic , nie pomożesz ani sobie ani Jemu a czas mija pamiętaj o tym....

Gość bzzzzzz.......
nie przykuł mnie do kaloryfera :p przeżyliśmy wiele wspólnych lat i było naprawdę dobrze, może się łudzę, że on się zmieni, nie wiem

Gość bzzzzzz.......
holykris-> wiem o tym, pamietam jak kiedyś radziłam tak mojej koleżance i wydawało mi się że to takie proste, jednak ja to dotyczy nas bezpośrednio już tak łatwe nie jest :(