Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szemkel

Nadmorskie miejscowości - jakie polecacie?

Polecane posty

Gość Szemkel

Hej. Wybieram się z kolegami na weekend nad morze. Tylko nie wiemy gdzie. Myślimy nad następującymi miejscowościami: Mielno Łeba Ustka Rewal Władysławowo Darłówko Hel - ewentualnie Jastarnia Jak widać są to miasteczka raczej imprezowe i taki jest cel naszej krótkiej wycieczki. Tylko kwestia jest taka, że raczej nie gustujemy w imprezach techno, nie szukamy typowych dyskotek. Raczej jakieś karaoke, impreza na plaży, znane polskie i zagraniczne szlagiery - od rocka do disco-polo. Byle nie techno :P Skłaniamy się ku Łebie - coś tam się spaliło ostatnio, nie wiecie jaki to klub? - lub Ustce z racji takiej, że żaden z nas tam nie był. Mielno jakoś mnie nie przekonuje, kojarzy mi się z dresami i techniawami, we Władku byłem w zeszłym roku i było średnio, Hel raczej też odpada, a Darłówko, to ponoć dla rodzin szukających spokoju. Rewal trochę za daleko, bo tylko na 2 noce jedziemy. Fajnie jakby było pole namiotowe blisko plaży i centrum i boisko do siatkówki plażowej :) Gdzie ostatnio byliście, jak wspominacie te wypady, gdzie było najlepiej?

Gość Korbkaodlatarki
Władysławowo odpada, bo jest okropnie niemożliwie zatłoczone, wszędzie jest tłok, naprawdę lepiej odpuścic. W Darłówku jest nawet za spokojnie, serio, nic tam nie ma jedna alejka ze sklepikami i to tyle tego. Łeba jest ok, tam jest dużo pól namiotowych blisko centrum, są imprezy i jest tam naprawdę ładnie.

Gość karuzelamarzen**
Leba, Ustka

Gość refforma_..
Saint Tropez :classic_cool:

Gość napalony FHG dymający siekiere
SOPOT!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Hel