Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VinceChakalaka

Właśnie zrobiłam mojemu mężowi lodzika:)

Polecane posty

Wprawdzie nie połknęłam, bo on jara i jest gorzki, ale pozwoliłam mu zrobić to na buźkę:) Teraz zadowolony grzecznie śpi :classic_cool:

Gość Jum-Bum Park
jakbyś go kochała na maksa to byś połykiem zrobiła a tak!!!!!!!!!!!

Gość potężny facio
chodź teraz mi zrobisz jak taka szmata z ciebie jak ci sie do mordy zmieści

Kocham te kobiety piszące pod pseudonimem mężczyzny,co też by chciały mieć faceta,a żaden ich nie chce i tych frustratów,którzy nie mają baby,więc piszą,że jestem szmatą... cóż...zazdrość...

kurwa! Co w tym złego,że obciągam mężowi??? Gdybym napisała,że ruchałam się z kolegą męża to zaraz by było,że jestem super,bo zdradzam frajera!! co nie???

Gość beluczi
niesamowity zaszczyt cie spotkał że mąż dał ci do pyska i z dumą musisz o tym objawić na forum

Masz silne kompleksy jak widać i jesteś bardzo wdzięczna losowi że ten facet cię zechciał. M.in. dlatego chwalisz się na kafeterii błahostkami, to tak, jakbym ja napisała że właśnie napisałam smsa i uważała to za wielki sukces.

karola ssij pento pasztecie-wiem,że jesteś gruba,brzydka i wołają na ciebie świnia! Ty nie masz komu być wdzięczna,bo ciebie nikt nie chce! Poza tym mój facet ma 19,5 cm-jest z czego być zadowolonym :classic_cool:

Karola ty nie robisz swojemu laski tylko puszczasz się z byle lumpami,żeby się dowartościować i stąd masz 2 przebrzydłe bachory. Współczuję twojemu facetowi,że wychowuje nie swoje dzieci:(