Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się do siebie

Myślę o Tobie każdego dnia

Polecane posty

Gość Marcinkku
myślałam o Tobie dzisiaj i kocham cię

Gość Marcinkku
Marcinn - gdybyś widział jak ja cie kocham , potajemnie :(

Gość O Bosze jak
ja kocham pewnego mężczyznę ale on o tym nie wie

Gość O Bosze jak
Kocham Cie i nienawidzę zarazem

Gość a gdybyś wiedział jak Ciebie
pożądam :(

oddałabym połowę swego życia za to by móc się wtulić w Twoje ramiona

kocham Cię

Miłość jest piękna niczym róża, Nie taka mała tylko ta duża. Miłość jest w ptakach, Miłość jest w drzewach, Miłość ma wszystkie kolory nieba. Kocha się drzewa, Kocha się ludzi W miłości nigdy nikt się nie nudzi.

Cierpliwie gwiazdy na niebie czekają z rękoma w kieszeniach pragną spadać dla Ciebie i spełniać wszystkie życzenia. Powiem im trochę nieśmiało chociaż pewnie nie muszę bo przecież dobrze Cię znają i wiedzą że piękną masz duszę. Spadajcie gwiazdy niezmiennie dnia każdego liczeniem by życie Twoje codziennie było spełnionym marzeniem.

Warto żyć sięgnąć nieba Kochać ludzi bo tak trzeba Warto cieszyć się z niczego skakać śmiać się z byle czego Nie warto się przejmować Płakać smucić się żałować Trzeba życie wziąć w swe dłonie Z uśmiechem je dalej ponieść Życie nie jest proste Często przykre i żałosne Jednak piękne i kochane Jedno nam przecież dane Uśmiechnij się i żyj Do przodu idź Baw się i śmiej i wielu przyjaciół miej .

Jestem znowu z Tobą drogi przyjacielu. Noc szybko minęła, snu było niewiele. Kawka już wypita, komputer też \"chodzi\" niech dobry humorek dzionek Tobie osłodzi. Dnia miłego życzę, serdecznie pozdrawiam i kawałek siebie tu dla Ciebie zostawiam.

Pogoda ducha. Kiedy dni są trudne i nieznośne, czasem monotonne i szare, za oknem leje deszcz, Ty uśmiechnij się. Kiedy poczujesz smutek i żal piach nagle sypnie w oczy droga wydaje się tylko pod górę Ty uśmiechnij się Kiedy zło tego świata zmęczy, kłamstwo oplecie jak pajęczyna, fałsz silnie chwyci za gardło, Ty uśmiechnij się Radość i pogoda ducha, ma czarodziejską moc, jak za pomocą różdżki, zmieni na lepsze Twój los.

Nigdy nie wiesz, co Cię czeka, Jaką przyszłość los Ci da, Czy to będzie szczęścia rzeka Czy pod nogi ciężki głaz. Czas ucieka, życie mija, Ciesz się każdą nutką dnia, Wszystko to ulotne chwile, Życie tak króciutko trwa. Lecz gdziekolwiek los Cię rzuci, Będzie dobrze Ci czy źle, Wiara, Miłość i Nadzieja, Niech to będzie motto Twe.

UŚMIECH jest jak słońce o świcie co piękny dzień zapowiada.... Radością wypełnia nam ŻYCIE, bo bez radości żyć nie wypada. Jest jak tęcza na niebie co kolorami nas urzeka! Ratunek niesie w potrzebie, gdy przykrość czasem czeka. UŚMIECH jest jak uścisk dłoni na powitanie,co serdeczność i przyjaźń oznacza..... UŚMIECH jest jak rozmowa szczera co drzwi nam do SERCA otwiera, nawet gdy chłód dookoła! Jak muzyka z serca płynąca, co niejedno uczucie wyzwala i jak róża pachnąca nasze umysły zniewala.

Jeśli masz w sercu słoneczną radość, Nic Ci nie może się stać. Życie nie złamie nigdy takiego, Co głośno umie się śmiać Łatwo radość zgubić, Trudno radość znaleźć, Więc kto radość ceni, Uśmiecha się stale Uśmiech co na twarzy gości, -jest kluczem do radości.

Podaruję Wam uśmiech z rana by twarz była roześmiana niech towarzyszy Wam przez cały dzień i chodzi za Wami jak cień. Choć mój uśmiech jest malutki niech odgania wszystkie Wasze smutki niech w ciągu dnia podtrzymuje Was na duchu i dodaje Wam animuszu.

Tak bardzo pragnę dać Ci świat , gdzie wszystko jest możliwe , gdzie nikt nie liczy dni i lat , a proste drogi, są właściwe . Słońce tam świeci, kiedy chcesz , a kiedy pragniesz - deszczyk pada , gdzie nie ma bólu, ani łez , i nie ma z czego się spowiadać . Lecz cóż ja mogę, chociaż chcę , i choć się bardzo staram , mam tylko przyjażń wiec jak chcesz, w najszczerszym darze Ci ją składam.

Być razem - gdy chwile radosne, być razem - gdy chwile złe, umieć współczuć - gdy komuś smutno, i nigdy nie powiedzieć "nie". Pomóc - gdy pomocy oczekuje, doradzić - gdy decyzji brak, unieść czasem czyjś ciężar wspólnie, i w potrzebie zawsze mówić "tak". Rozumieć - i być rozumianym, czuć - co w sercu,co kryje się w nas, mieć zawsze pomocną dłoń wyciągniętą, na zawszena długi czas

Uśmiechnij się! Uśmiechnij! Ot, tak... Na powitanie dnia, bo uśmiech, nawet malutki, cudowną moc w sobie ma !!! Jest w głębi serca uroczy zakątek skąd moc pozdrowień bierze początek I choć są dni raz dobre, raz złe ktoś o Was pamięta i pozdrowienia Wam śle .

Nadzieja pojawia się każdego dnia, z każdym nowym wschodem słońca, uśmiechem kogoś bliskiego, miłą chwilą utrwaloną na zawsze... "Szczęścia nie musisz szukać. Szczęście jest jak cień: podąża za Tobą, jeśli nawet o tym nie myślisz." Każde spojrzenie jest piękne..... jak je widzisz. każda chwila jest jednorazowa.... jak ją przeżywasz........... I każdy człowiek jest potrzebny.. gdy go w sercu nosisz.

Ptaszki za oknem radośnie ćwierkają, wspaniały dzień nam zapowiadają. Niech buźka Twoja jest w uśmiech ubrana, z humorem witaj dzionek od rana. Nie szkodzi, że tam gdzieś pada, a tam znów wiatr zimny wieje. Trzeba patrzeć zawsze do przodu i pozytywną mieć nadzieję. I taka mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej!

Coraz głośniej, coraz dźwięczniej świergot ptaków budzi wiosnę, więc niech razem z tą melodią myśli będą Twe radosne. Ja Ci życzę aby słońce dni szeptało Ci słoneczne, zapewniając smaki życia w złotoustnym swym pakiecie a rozgardiasz zieloności niech łagodzi kanty myśli, sypiąc błogość oraz czułość wspomagając czas pomyślny.

Gość kocham Cie Robercik
zawsze patrzę na Ciebie w klasie :)