Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAMA11

smsy z kochanką???

Polecane posty

Gość ONAMA11

mój mąz twierdzi że mnie kocha a pisze smsy z koleżanką. Wpadł, bo chamsko odkryłam je w jego telefonie. Podobno to tylko koleżanka, w sumie nic takiego nie znalazłam , żadnych miłosnych wyznań. Ale ona mu pisała jaki to on jest przystojny i fajny i takie tam. Co o tym myśleć

Gość ONAMA11
oki ale to nie ściema niestety

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
podejrzewam ze nic miedzy nimi nie ma ale bedzie bo ona wyraznie mu daje znaki ze jest chetna

Gość ONAMA11
wiem że to ona się na niego napaliła, ale jak dowiedziała się że ma żonę to odpuściła niby. ale nadal piszą i dzwonia do siebie. ciekawe o czym mogą gadać? Ja np. mam kolegę ale z nim rozmawiam o wszystkim, o pierdołach nawet z tym że znamy się juz długo i jesteśmy na bieżąco w swoich sprawach. a ona mieszka 200km od nas. poznał ją na delegacji.

lepiej ukróć to po co stwarzać takie sytuacje? Porozmawiaj z Mężem. Powiedz, że Cię to boli. Jeśli powie, że jest fair wobec Ciebie to przypomnij mu że o tych smsach dowiedziałaś się przez przypadek.

badz czujna ale nie rob mu awantur mezczyzni czasem lubia sobie sami udowodniac ze sa jeszcze atrakcyjni i moga sie podobac innym:)