Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zdziwiona obrotem sprawy

CZy tacy są faceci w tych czasach?

Polecane posty

Wybłagał ode mnie number telefonu, znamy się kilka miesięcy. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, póżniej okazało się że pracujemy blisko siebie, tak że czasem się widujemy. Jak juz dostal ten numer to owszem pisal smsy, to trwalo kilka dni. Kiedy ja pisalam on odpisywal dopiero na nastepny dzien. Zaproponowal spotkanie ale cos mu wypadlo zjazd rodzinny. No ale jakos ta cala chemia miedzy nami sie posypala nie wiem dlaczego. Nie pisze smsy a kiedy ja napisze mam wrazenie ze odpisuje od niechcenia za kilka dni. A tak pisal ze bardzo mnie lubi i sympatycznie by bylo gdzies pojsc razem. Dziwnie sie zachowuje, co jest do cholery. Wiem ze nie ma dziewczyny ( chyba ze to zatail) Jak mam postepowac bo jestem kompletnie zdezorientowana takim jego zachowaniem.

I co bezmózgowcu dobrze sie bawisz podszywajac sie?

Gość qwertyuioppoiuytrewq
owszem tacy są faceci w dzisiejszych czasach - sami nie wiedzą, czego tak naprawdę chcą. :o Olej go, będzie lepszy ;)

w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość Fafinette
a dużą ma "armatę"? :classic_cool:

Gość karuzelamarzen**
Moze z tych Twoich smsow wywnioskowal cos, co spowodowalo, ze postanowil ochlodzic kontakty?

Załamac się można,strasznie to zachwiało moją pewnością siebie która i tak była znikoma. Nie wiem jak się teraz zachowac, bo ogolnie chciałabym to wyjaśnic.

Nie smsy były neutralne, zresztą on też dzwonił. Boże jakie to wszystko jest porąbane :/ Może poczuł że mnie ma? Ale czy ktoś będzie grał w takie gierki jeśli mu zależy na kontakcie z drugą osobą?

Gość lopae
jak mu nie zrobiłaś lachy z połykiem to się nie dziw 🖐️

Gość karuzelamarzen**
Dalas mu do zrozumienia, ze Ciebie ma po parunastu smsach i telach?????

Gość gemmmolina
Z takimi to tylko strata czasu, olej go, bo znajdziesz bez problemu faceta, z którym od początku do końca będziesz wiedziała na czym stoisz. I nie przejmuj się, bo dziewczyny mają teraz niestety w większości identyczne problemy.

Źle sie wyraziłam, nie wiem no cos jest nie tak i najgorsza jest taka niewiedza :/

Gość karuzelamarzen**
A co chcialabys wiedziec? Czy bedziecie razem??

aha, może na horyzoncie jeszcze jakaś inna laska jest i wydaje mu się być ciekawsza/ładniejsza od ciebie i zwyczajnie się rozmyślił spotkaniem z tobą, bo ma teraz większe szanse u tej innej...ale jak mu z nią nie wyjdzie to znów zacznie częściej odpisywać i może się nawet zechce spotkać

cwikla kopytko dzieki za męski puntk widzenia. Ale powiedz to chyba jednak nie świadczy najlepiej o facecie jeśli tak się zachowuje, więc lepiej dac sobie spokój :/ Szkoda tylko że mi głowę zawracał :( Nie powiedziałabym że takim typem może się okazac bo to spokojny chłopak. A smsy nie były desperackie ani zbyt milusie, jak już to z jego strony

jeśli on ma dodatkową opcje, i jego entuzjazm jest zróżnicowany to jest wygodnym frajerem. szanuj sie albo mu sie podobasz i leci na Ciebie albo niech sie wypcha

Cwikla kopytko dzięki za rady, zamierzam tak właśnie postąpic