Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeadFox

Jestem oziębłą suką

Polecane posty

Gość DeadFox

Naprawdę jestem oziębła. Na sex mam ochotę góra kilka razy w roku, nigdy nie miałam orgazmu, nigdy nie czułam się naprawdę podniecona. To jest tragiczne i nie wiem jak sobie z tym radzić ...

Gość DeadFox
ostatni wsadziłam sobie w cipe buraka cukrowego i nawet nie poczułam :classic_cool:

Gość DeadFox
nawet przy masturbacji. zaraz jakiej masturbacji ... nie masturbuję się bo nie lubię. to szczera masakra, bo ten stan rzeczy mnie przygniata, ale nie potrafię się rozbudzić ...

mi jakoś nie bardzo jest do śmiechu. to prawdziwa i szczera udręka. i jak na razie nie znalazłam bohatera, który mnie odczaruje.

Gość Czekoladowaa<3
A masturbujesz sie? powinnas bardziej poznac swoje cialo tez mialam przez wiele lat problemy z osiegnieciem orgazmu seks byl dla mnie nieprzyjemny ale sprobowalam wiele sposobo masturbacji wiem co mi sprawia przyjemnosc i teraz nie mam z tym problemu chlopaka tez przeszkolilam i teraz jest super nie do porownania z tym co bylo wczesniej ;)

nie wiem. próbowałam masturbacji, ale jakoś mi nie idzie. ideału nie szukam, ale faceta który byłby na tyle cierpliwy, aby sprostać mojej nieochocie ... może chwilowej :(

nie wiem. odkąd pamiętam mam z tym problemy. zdarzały się okresy w moim życiu, że było lepiej, ale potem wracało ze zdwojoną siłą. będąc z mężczyzną staram się robić wszystko, aby go zaspokoić. ponoć jestem mistrzynią seksu oralnego, ale co z tego skoro ja mało co czuję ... a ja naprawdę chciałabym poczuć seksualną energię w sobie. zwyczajnie stracić zmysły i myśleć, kolokwialnie mówiąc, pipką ...

mam wrażenie, że od lekarza dostanę jedynie tzw. pierdolenie w bambus. ale z drugiej strony, może warto. nie wiem czy dla mężczyzn taka kobieta jak ja to za duże wyzwanie? kiedy nie udaję orgazmów, zmywają się jak poparzeni.

Gość zmywają się bo
nikt nie chce śniętej ryby w łóżku :O i tyle.... przykre - ale pewnie będziesz się musiała przyzwyczaić 🖐️

Gość zmywają się bo
pewnie kręci Cię coś innego :P jak jakieś wiązanie czy coś - poszukaj - to pewnie znajdziejsz ;) 🖐️

Gość radek-1958
A moze by tak zaraz zrobic termin u Psychologa,moze da sie jeszcze cos naprawic.

coś zrobić muszę, bo długo tak nie pociągnę ... w końcu dostanę świra.