Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonka26

Miesiączka dwa razy w miesiącu

Polecane posty

Gość neonka26

Nie dodawałabym tego tematu gdybym wiedziała dlaczego tak się dzieje. Jakbym wiedziała jakie są długie moje cykle to bym policzyła i wiedziała, ale niestety ostatnio miałam miesiączkę 30.06 i mam przez 5 dni , ale niestety zaniepokoiło mnie to ze po tak krótkim czasie pare dni i znowu dostałam miesiączkę 11.07 w poniedziałek. Moze coś na ten temat wiecie to piszcie. Jak odpowiecie mi żebym poszła do lekarza, to ja i tak pójdę ale moze któraś z Was miała tak?

Gość @ może przyjść w każdej chwili
do lekarza marsz, bo mas zachwianą równowage hormonalną. coś sie dzieje, lecz to.

Też miałam dwa razy w miesiącu a pozniej przez dwa miesiace nie i tak w kolko.Poszlam do lekarza i co...torbiel;/ na szczescie nie bylam na operacji...

Gość neonka26
Jednak będę musiała iść do lekarza, oczywiście prywatnie bo z nfz to nie zabardzo dbają o zdrowie kobiece. A za pieniądze załatwi się wszystko.

Gość ---------))))))))))
Na bank masz coś z hormonami :( no nie zgodziłabym się z Tobą - mnie się udało trafić na super ginkę na NFZ. Wszystkie badania hormonów jakie miałam robione, wszelkie usg przy monitoringu cyklu mam za darmo!!!!!! Wiem, rzadko się zdarzają tacy lekarze, ale jednak się zdarzają.....

Nie ma znaczenia czy za pieniądze czy na NFZ. To zależy od podejścia lekarza. Moja ginekolog daje mi skierowania na każde badanie o jakie poproszę, wysłuchuje zawsze wszystkich moich problemów, pytań i stara się dotrzeć do istoty problemu, żeby wyeliminować przyczynę, a nie tylko likwidować skutki. Pacjentki jej nie lubią, bo jest niedelikatna podczas badania :D ale mi to nie przeszkadza, można powiedzieć, że to wręcz lubię. :classic_cool:

Gość neonka26
tak, trzeba mieć szczęscie żeby trafić na dobrego gina. Ja niestety przejechałam się na 2 ginekologów, jeden potrafił mi tylko wysyłać na badania usg, a na inne badania czy zrobić wyniki to już nie. A drugi ginekolog dał skierowanie na badania, jak zobaczył wyniki to coś mu się przysniło że mam endometriozę. A trzeciemu pokazałam wyniki tto powiedział ze nic takiego nie mam. I weż się nie wkurz, jak takie farmazony gada. Też mnie zdziwiło od niedawna jak po stosunku z mężem mam krwawienia. Niestety bez wizyty u ginekologa się nie obędzie.