Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia weneda

proszę doradźcie :(

Polecane posty

Gość lilia weneda

Na wstępie chciałam powiedzieć, że to żadne prowo. To prawdziwa przykra historia. Chciałabym sie wygadać i uzyskać jakieś sensowne rady. Mam 22 lata i jestem bi. Mam przyjaciółkę, z którą znamy sie od dziecka niejedno razem przyszłyśmy. Od zawsze miałam pociąg do kobiet. Obie miałyśmy facetów, losy się tak że skończyłyśmy tamte znajomości. Zaproponowałam jej w sumie dla żartu żebyśmy zostały razem i rzeczywiście miałysmy namiętny romans. Zakochałam się po uszy ona po pewnym czasie znalazła faceta, powiedziałam jej ok bo miało to być "na chwilę" "dla zabawy" jednakże jeszcze miałyśmy kilka nocy razem. A dziś dowiedziałam się że jest w ciąży i że wychodzi za tego faceta. Jestem załamana. Nie kocham jej jako kobiety ale jako partnera życiowego, jako człowieka. Nie wiem co robić wiem że to chore ale nie potrafie sobie z tym poradzić czuję się oszukana

Gość belerofront
nie powinnaś czuć się oszukana skoro tak się umawiałyście a po za tym możecie byc nadal kochankami a nawet strzelić trójkącik z jej mężem skoro jesteście bi

Gość lilia weneda
jednak jest mi trochę przykro

Gość belerofront
to zrozumiałe ale myślę, że tragedii nie ma

Czy kochać to nie znaczy pozwolić odejść? Coś wzięłaś, więc nie bój się - oddać!:)