Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek89

Zęby, co sądzicie

Polecane posty

Gość krzysiek89

witam wiem że to jest forum przeznaczone dla pań, dlatego też właśnie tutaj piszę, ponieważ prosiłbym szanowne panie o ocenę i poradę. http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-07/195967d9.jpg jak widać, moje jedynki są nieco bardziej wystawione i powiększone względem pozostałych zębów (tzw. królicze) i zastanawiam się, czy warto zdecydować się na ich niewielkie spiłowanie, tak aby bardziej zrównały się z pozostałymi zębami. Ale niewiem też, czy jest taka potrzeba, dlatego chciałbym prosić o ocenę. Nikogo bliskiego czy znajomego nie będę pytał, bo pewnie ciężko byłoby uzyskać szczerą i obiektywną odpowiedź. W najbliższym czasie i tak będę się widział ze stomatologiem i to skonsultuję, ale chciałbym już wcześniej zasięgnąć porady. Wiadomo, panie mają lepsze poczucie gustu i estetyki, dlatego właśnie na takim forum napisałem. Czy warto coś z tym zrobić, czy też może nie jest na tyle źle i można to zostawić? Oczywiście abstrahuję całkowicie od tego, że te zęby są żółte i gdzieniegdzie krzywe, bo to już inny temat. pozdrawiam.

Gość kamila z dln śląska
Piłowanie? :o Moim zdaniem masz dobre zęby, nie "męcz" ich piłowaniem. Zostaw jak jest

Gość kamila z dln śląska
Spox zębiska :D

Gość krzysiek89
Dzięki za odpowiedzi. Może faktycznie nie mam się czym przejmować, chociaż jak tak porównuję swoje uzębienie z innymi to jednak te jedynki wydają się nieco za bardzo wysunięte ... chociaż może to ja jestem po prostu przewrażliwiony. chorobliwy perfekcjonizm niestety daje się we znaki :> Pozdrawiam!

Dobre zęby, zostaw je i używaj do czegoś przyjemniejszego, niż piłowanie :) Pozdrawiam, Bella