Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość restart oprid

Komputer sam sie restartuje. Zna się ktoś na tym?

Polecane posty

Gość restart oprid

Włączam komputer i co jakiś czas słychać jakiś króciutki (1s) dźwięk jakby z głośnika, może z PC nie wiem i potem nagle się komputer sam restartuje. Czego to moze byc wina? Co zrobic?

Mój się kiedyś sam wyłączał to okazało się, że ten wiatraczek w środku poszedł się paść. Popytaj w jakimś sklepie komputerowym gdzie się na tym znają.

Gość restart oprid
Mój komputer ma moze ze 4 lata albo i mniej. A moze to byc wina ze dużo na dysku jest (chociaż nie jest zapchany nawet do polowy) często ściągam coś.

Często coś ściągasz? Może ukryty wirus? nie mam pojęcia. Najlepiej tak jak pisałem wyżej udaj się do serwisu z komputerami. Tak się goście znają bo my to będziemy tak sobie gdybać i gdybać a okaże się że i tak to było coś innego.

nie, to nie może być wina zapełnionego dysku :O płyta główna mogła Ci siąść też, idź do serwisu 🖐️

Gość i90oikj0909j
Otwórz ten komputer i go bardzo porządnie przedmuchaj, zobacz czy nie ma na podzespołach kotów kurzu. czy wentylatory nie rycza? Co jakiś czas się wymienia wentylator, można to zrobic samemu... sprawdz też temperaturę procesora w Biosie - w zkałdece CPU Temp zobacz ile jest stopni.

Odkurz wiatraki. Tylko wyłącz komputer z prądu i trzymaj długopisem czy czymkolwiek wiatrak, tak, żeby się nie kręcił przy odkurzaniu.

Gość lookrecja jaka znawczyni
wszedzie sie wpierdalaj a gówno się zna ... :-O dysk twardy uszkodzony ?? ty masz w swojej głowie uszkodzony jak widać :-O

Gość Maryjetta.
Rozkrec guzik ktorym odpalasz kompa,moze byc pod spodem kostka do wymiany,ja tak mialam

Gość lookrecja jaka znawczyni
płyta główna siadła :D:D:D:D:D dziecko ty wiesz w ogóle co to jest płyta główna i do czego jest potrzebna w komputerze? :-O

Gość przegrzany jest
co za durna pizda z tej lookrecji dysk twardy plyta glowna :D

Gość ANI DYSK ANI PLYTA GLOWNA
ty lookrecja spierdalaj z tymi z dupy wzietymi kurwa pomyslami zjebko:D

Gość amreffo
system do formatu, pamięć z portu na płycie odskoczyła - docisnąć, błąd na dysku - scandisc dysku. Jak to nie pomoże to coś sie zjarało.