Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clexanka

Jak długo clexane w ciąży?

Polecane posty

Gość clexanka

Od 5tc biorę raz dziennie clexane 0,2 w brzuch. Dziś lekarz powiedział, że go odstawię jak zakończę pierwszy trymestr. A wy jak dziewczyny długo brałyście clexane?

Gość clexanka
teraz jestem w 9tc. I nie wiem bo czytalam w necie ze dziewczyny biora go do konca ciazy. przeciez nie powim ginekologowi ze w necie tak czytalam... to moja 4 ciaza wczesniejsze tracilam na etapie 6-7tc

Gość clexanka
up

Gość clexanka
up

Gość Nie wiem jak to jest z
clexane na poczatku ciąży i wprzypadku, kiedy nadmierna krzepliwość jest powodem poronień. Mam nadzieję, że uda Ci się donosić tę ciążę. Jestem teraz w drugiej ciąży. W pierwszej brałam clexane ostatnie półtora miesiąca, do rozwiązania. Teraz możliwe, że też tak będzie, jeśli hematokryt się podwyższy. U mnie lekarz wykrył nieprawidłowość - nadmierne gęstnienie krwi ze względu na to, że miałam wzorową hemoglobinę, a w ciąży tendencja jest zazwyczaj odwrotna. Później ta hemoglobina była aż za dobra, bo wyszłam ponad gorną granicę, dalsza diagnostyka i clexane. Teraz - zobaczymy. Trzymaj się dzielnie i najwyżej skonsultuj z innym specjalistą. Pozdrawiam

Gość ja wlasnie
wczoraj wzielam ostatni zastrzyk. zaczelam II trymestr