Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz,mniej,nieśmiała

Zaprosić na rolki?

Polecane posty

Mam do Was prośbę o radę. Mam 23 lata. Mieszka u mnie w bloku pewien chłopak, dwa lata starszy. Znamy się raczej z widzenia, mówimy sobie cześć, jakiś czas temu spotkaliśmy się w metrze i wtedy pierwszy raz dłuższy czas rozmawialiśmy. Pewnie nie trudno się domyślić, że mi się podoba. Nie jest to jakieś szalone zauroczenie, po prostu widzę, że chłopak jest fajny i może warto spróbować. Zauważyłam, że jeździ sam na rolkach. Ja też lubię jeździć, ale nie mam z kim. Przypadkiem ani razu nie udało mi się go spotkać jak byłam na rolkach. Zawsze jak np wychodziłam z bloku i widziałam, że on wraca na rolkach do domu. Kontakt mogę z nim nawiązać jedynie przez facebooka. Myślicie, że powinnam, ''mogę'' napisać do niego, żebyśmy pojeździli razem? Nie chcę, żeby myślał że jestem nachalna.

A jeśli ja mu się nie podobam, jeśli jemu wcale nie rozmawiało się ze mną tak dobrze jak z nim? Jak nie odpisze głupio będzie mi się mijać z nim na klatce...

Gość pedobeer
tylko nie popuść mu szpary tak od razu :D

Gość gwoli wyjasnienia...
najnaturalniej byloby gdybyscie sie spotkali przypadkowo przed blokiem na przyklad, na swoich rolkach. Moze przyuwaz kiedy on sie na te rolki wybiera. a potem to pojdzie (albo i nie) gladko.

wiem, że tak by było najlepiej, ale pisałam, że tak mi się nie udaje. Czekając, ze może kiedyś go spotkam, mogę czekać do zimy :D

Gość dede1
matko !!! co za dylematy , długo masz zamiar tak przeżywać ? jak będziesz siętak stresować to on się pozna i i uzna zresztą słusznie , że jesteś wariatką :) , a poważnie po prostu się go spytaj czy możesz z nim pojeździć i tyle

Gość mały odkrywca
Zaproś go ale najlepiej jak się miniecie w drzwiach (on wraca, Ty dopiero lecisz). Walnij coś w stylu: "O! Może kiedyś pojeździmy razem?" Powinien zalapać.

Konkurencja nie spi ;)...w czasie, gdy Ty sie zastanawiasz, wiele moze sie wydarzyc.

Gość dede1
tak .. konkurencja wrotkowa jest silna i należy mieć się na baczności :p

Wcale tak długo tego nie przeżywam :) Dopiero niedawno pomyślałam, że może to jest dobry pomysł. Nie jest to dla mnie takie oczywiste, bo zawsze byłam nieśmiałą dziewczyną. Teraz z tym walczę, bo w końcu zrozumiałam, że wiele przez to tracę. Myślę, że jest już lepiej. Spróbuję :)

Zaprosiłam, a teraz czekam na odpowiedź i się zastanawiam czy dobrze zrobiłam...

powiedzcie czy dobrze zrobiłam..

Gość dede1
to zależy co ci odpowiedział :p :)

Gość wujek_okropna_rada
jak zgodzi sie to znaczy ze chce cie wyruchac ....jak nie to znaczy ze jestes brzydka....

Możesz do niego napisać, ale kontakt bezpośredni jest bardziej trafny. Spontaniczna gadka i jazda ;) . ------------------------------------------

Zgodził się :) więc wychodzi na to, ze dobrze zrobiłam :) Teraz się zastanawiam, co zrobić, żeby nie wyszły z tego relacje czysto koleżeńskie...

Ubierz sie fajnie, na luzie, ale seksi ;)...i pozwol mu prowadzic :D..czas na jego ruch.

sexi na rolki? tak się raczej nie da ;p ciekawa jestem co faceci myślą w takich chwilach... czy że naprawdę chodzi mi o jazdę na rolkach, czy że mi się podoba...

up