Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaron Black

Czy można zajść w ciążę bez wytrysku wewnątrz pochwy

Polecane posty

Gość Aaron Black

Ostatnio bawiliśmy się z dziewczyną pod prysznicem i w pewnym momencie miałem wytrysk na jej piersi , po czym sperma spłynęła razem z wodą w dół okolice intymne . I czy ona może zajść przez to w ciąże ? ponieważ skarży się że jej się okres spóźnia , bolą ją okolice jajników i wgl. Ale wcześniejszego dnia dużo czytała o tym jak można zajść w ciążę może to przez to i tylko jej się wydaje ? Proszę o szybką odpowiedź . Dziękuję .

Gość laaaaaaaaaaaaa
teoretycznie się da. praktycznie nie wiem. idz kup jej test ciazowy w aptece.

Gość aaron black
CZyli jak to jest da się czy nie ? prosze jakieś potwierdzenie , bo nie wiem co robić , Bo ona teraz powinna mieć okres i czy objawy takie jak : ból brzucha , ból piersi itp. mogą zwiastować ciążę czy okres ? Proszę o pełne odpowiedzi :* Dziękuję

takie objawy mogą zwiastować zarówno ciążę jak i nadchodzący okres, ale wg mnie w ten sposób nie zaszła ona w ciążę, plemniki muszą znaleźć się w pochwie i zawędrować aż do jajowodu by doszło do zapłodnienia, to że spłynęły z wodą w okolice miejsc intymnych moim zdaniem nie jest wystarczające aby zajść w ciążę, jak jej sie bedzie spóźniał ten okres to niech zrobi test ciążowy, ale jak dla mnie to szanse na ciążę są żadne

Gość Aaron Black
Dziękuję za odpowiedzi :) ale liczę na więcej , naprawdę się martwię :( może mi to ktoś potwierdzić na 100% że ona nie jest w ciąży ? :)

Gość wiem to
Szanse na zajście w ciąże są bardzo malutkie ale skoro tak bardzo Cię to martwi to leć do apteki po test... 3 min i bedzie wszysko jasne :)

Gość Etiene
Wydaje mi się że niema takiej opcji :P

Gość Aaron Black
No nie zrobiła , bo mieliśmy nadzieje że dostanie okres a tu nic ! Ale nie będziemy zwlekać , i kupimy , miejmy nadzieje że nic się nie stało :)

Gość peedobeer
można, przykładem jest jedna niewiasta, której się to udało jakieś 2012 lat temu ;P

ja też nie doznałam wytrysku do pochwy. wgl nie było wytrysku tylko był ten śluz w majtkach mojego chłopaka. wtedy był 2 dzień dni płodnych. dotknął swojego członka, wytaarł palca o koc i zrobił mi palcówke. jest możliwość ciąży...?????????

Gość Aaron Black
A co ze śluzem ? minął tydzień , a ona mi pisze że ma tam dziwnie sucho , a u niej zawsze było sporo tego śluzu , przed okresem i po , więc jak to z tym jest ? wie ktoś ?

Gość anonimeeek
Zrobcie test, ale moim zdaniem nie jest w ciazy. A tak wgl ile macie lat?

Gość dla pewności możesz
a jak ci ktoś ma powiedzieć na 100% że nie ma ciąży? Do macicy jej nie zajrzymy. Róbcie ten test i skończ marudzić. A na przyszłość darujcie sobie głupie zabawy. Tak dla zdrowia psychicznego.

Gość tituska
jasne ze taka sytuacja moze doprowadzic do ciazy, lepiej pedz po test ciazowy na wszelki wielki kup escapelle i jak nie macie recepty to szukaj lekarza na wpadka.pl

Gość Bumbalo
Dziecinada .. Po tygodniu znow o to samo zapytales. Lepiej idz po test do apteki a nie na forach piszesz o tym -.-

Gość gość
jak moze zajsc pod prysznicem? przeciez woda zabija plemniki... po za tym sperma musi znalezc sie w pochwie nie przejda przez skóre...

Gość gość
Idz do psychiatry,i nie mysl o r****niu

Z pewnością nie zaszła w ciążę. Nie zadręczaj się, bo naprawdę nie ma sensu.

Gość gość
Mam pytanie . Czy jezeli moj chlopak zaraz po wyjsciu ze mnie mial wytrysk to czy moge byc w ciazy ?? Bo wiem ze nie doszedl we mnie ale slyszalam ze sa jakies tam plyny i nie zabezpieczalismy sie w sunie i teraz nie wiem co mam robic prosze o szybka odp.:(

Gość gość
Mam pytanie . Czy jezeli moj chlopak zaraz po wyjsciu ze mnie mial wytrysk to czy moge byc w ciazy ?? Bo wiem ze nie doszedl we mnie ale slyszalam ze sa jakies tam plyny i nie zabezpieczalismy sie w sunie i teraz nie wiem co mam robic prosze o szybka odp.:(

Gość gość

Gość gość
no możesz bo czasem wytrysk zaczyna sie zanim wyjmie członka

Gość gość
Bawiłem się z dziewczyną, macając penisem jej pochwę. Członek znajdował sie między wargami sromowymi lecz nie doszło ani do penetracji pochwy ani do wytrysku, lecz słyszałem że podczas podniecenia u mężczyzn wydziela się płyn zawierający plemniki. Czy jest taka możliwość żeby moja dziewczyna była w ciąży ?