Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randke mam za 1 h

Szorty czy dlugie jeansy (rurki) ?

Polecane posty

Gość randke mam za 1 h

szorty sa biale, chyba lepiej wygladam w nich do tej gory co wybralam ale znowu wieczorem moze byc chlodno + mam okres i boje sie ze moze byc wpadka. Znowu jeansy to juz mniej kobieco, choc bedzie mi wygodniej

Gość szorty też jakby mało kobiece
spódnica może?

Gość randke mam za 1 h
sukienki i spodnice odpadaja, bo mam okres ;) wlasnie na chwile obecna zalozylam spodnie, ale jeszcze mysle zmienic zdanie, bo w sumie zawsze mozemy isc do jakiegos lokalu, a lepiej bede wygladac w szortach.. ehh umaluje sie i pomysle. a Wy jak dalej radzicie?

Gość cgcvgvg
ja radze jeansy:) tez dzis zakladam:) a mam pytanie nie wyglupie sie jak wezme skore?(kurtke) bo nie wiem o ktorej wroce. A nie chce sie wyglipic ze w lato w skorze

Gość randke mam za 1 h
hehe mam ten sam dylemat, ale nie biore bo poki co jest u mnie 25*C wiec upal i nie chce mi sie z tym chodzic ;) jak bedzie zimno zawsze moze cie objac i przytulic :) kurde jak na zlosc wlosy mi sie nie ukladaja

Gość hehe ale czemu
spódnica i sukienka nie? boisz się, że Ci pocieknie po nogach czy jak?:) ja właśnie wole jak mam okres bo przewiewniej :)

Gość cgcvgvg
ja nie mam randki:P wychodze z kolezankami :) I kurde mam bluzke z krotkim rekawem i nie mam innego co zalozyc do tego.. zostaje mi wlasnie ta skora;/

ejj jaka skóra, ja bym chyba padła. Po co ją w ogóle targać ze sobą... a żadnego swetra nie masz w szafie?? myslę że wystarczy

Gość cgcvgvg
dobra wezme sweter:)

Gość randke mam za 1 h
daruj sobie ta skore, nie bedzie a ztak zimno:) kolezanka cie przytulic zawsze moze hehe ja juz umalowana, uczesana..ale dajej nie wiem co z tym dolem, bo duzo bardziej podobaja mi sie szorty, ale chyba macie racje i lepiej jeansy,ehh dylematy randkowe hehe

Gość cgcvgvg
ja tez umalowana i uszykowana i o 20:30 wychodze

Gość cgcvgvg
ostatnio wracalam o 23 i zmarzlam w swetrze:P

Gość cgcvgvg
ale fakt chyba by sie ze mnie smieli jakbym wziela skore na ten upał...

Gość randke mam za 1 h
kurcze wyjrzalam przez okno i jest bardzo cieplo, a wiadomo 1 randka trwac dlugo nie bedzie wiec moze te szorty? (to nie sa jakies dresowe, ale ladne biale z reserved) z drugiej strony pomyslalam ze jednak jak na 1 randke lepiej nie dolaniac za wiele i zaloze jednak jeansy?

Gość randke mam za 1 h
*odsłaniać

Gość cgcvgvg
zaloz jeansy mowie ci.. Ja tez zakladam jasniutkie jeansy:) obcisle i tez sa sexi

Gość randke mam za 1 h
ok zakladam jeansy :) mam jeszcze ok 10 min wiec juz nie bede sie przebierac nawet:) moze innym razem pojdziemy gdzies w dzien i wtedy zaloze szorty hehe mysle ze wygladam calkiem ok, oby on tak pomyslal :P

Gość randke mam za 1 h
ok, ubralam jeansy, bylo bardzo cieplo na dworze nawet jak wracalam po 23 do domu. Ale i tak siedzielismy w klimatyzowanym lokalu wiec wszystko fajnie:) randka udana:)