Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz nosz

Co za szajs na tym allegro

Polecane posty

Gość nosz nosz

Już 2 paczkę kupiłam i szajs jakich mało. 1 paczka na fotkach niby cacy, niby w miarę ok ubranka, opisane że w stanie bdb, a jak przyszły to z dziurami, porozciągane, sprawne. A laska do mnie, ze przecież fotki były (takie fotki ze kupiłam paczkę myśląc że kurtka jest różowa a doszła czerwona ) Teraz 2 paczka. Za tą dałam grosze bo licytowałam tylko dla jednych spodenek. No i prócz tych jednych spodenek nic tam więcej nie było. Ja takich rzeczy bym nie sprzedawała tylko od razu przeznaczyła do mycia okien! Śpiochy z lat 80, poplamione marchwią body i porozciągane bawełniane bluzki ktore sa szersze niż dłuższe! Po cholere to wystawiać? Mam teraz ogromny wór na śmieci wypełniony takimi szmatkami. Ścierek mi nie braknie do końca życia. Nie lepiej bylo same te spodenki wystawić? Taka samą kasę by dostała. Ja nie wiem. Nie widzę zeby ludzie tak ubierali swoje dzieci. Raczej z gustem ubrane widze w parkach maluchy, a na allegro jakiś totalny szajs! Ciuchy jak z wczesnych lat 90! Mam takie po rodzeństwie na strychu.

Gość dssdxwsedwsxdes
to po co kupowałaś jak masz na strychu?:) Nie przesadzaj że dla jednych głupich spodenek licytowałaś cąłość... bo jesteś żałosna. Poza tym daj linka do aukcji to sprawdzimy czy się opis zgadzał, bo narzekać bez dowodów to każdy moze.

o co ci chodzi ? tak juz bywa jak sie kupuje przez internet :) sama wyrazilas chec zakupu i nikt cie nie zmuszal do tego. Co dokolorow to widze ze chyba pierwszy raz cos kupujesz przez neta,ja keidys kupilam-myslalam ze niebieska bluza na misiu dla syna,przyszla brazowa :) sama jak wystawiam ubranka po dziecku to nie zawsze zdjecia oddaja w pelnikolor i stan rzeczywisty. A tak na koniec-KUPOWALAS UZYWANE TO CZEGO SIE SPODZIEWALAS-UBRAN Z METKAMI?

Gość kisielek_kisielek
bo tak jest i ludzie maja szczescie ze takie dziady to opchna a jak cos pozadnego czlowiek wystawi to nie pojdzie albo za grosze ze nawet sie nie oplaca

Gość kisielek_kisielek
bo tak jest i ludzie maja szczescie ze takie dziady to opchna a jak cos pozadnego czlowiek wystawi to nie pojdzie albo za grosze ze nawet sie nie oplaca

Gość kisielek_kisielek
bo tak jest ludzie taki szajs sprzedaja a niektorzy to pozadne ubrania za darmo daja bo nie maja szczescia do sprzedazy . Zadaj zwrotu kasy i tyle i do tego negatywa wystaw.

Gość nosz nosz
a gdzie tam z metkami. Wiedziałam ze używki. Ale jak idę na ciuchy to kupie takie fajne używki, a to co przyszło w paczce to szok. Normalnie jedna bluzeczka to cala w marchewce uwalona. Przecież to trzeba bylo do kosza a nie do paczki. Kupiłam bo chciałam spodenki. dalam 25 zl za całość. Nie dużo to fakt, ale po prostu niektóre rzeczy świadczą tylko o tym ze to sprzedaje jakiś brudas! Wstyd mi by było! Na prawdę Wam jutro porobie fotki tych rzeczy, a raczej szmat i tu wkleje bo dziś mi się już nie chce tego wyciągać na nowo (strasznie to śmierdzi poza tym) Ale np zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/sliczny-mega-zestaw-dla-dziewczynki-6-12-mc-bcm-i1708677127.html co to jest to biale z niebieskim zamkiem? To są lata 90! albo prosze cudne śpioszki dla dziewczynki: http://allegro.pl/spioszki-dla-dziewczynki-r-68-i1717252013.html choć te nie są takie zle. Te co ja dostalam są zielone w niebieskie i czerwone misie jabluszka i coś tam jeszcze. O albo sukienka. Pamiętam jak w takie matka siostre stroiła w święta. http://allegro.pl/sliczna-sukienka-welurowa-wesele-swieta-roz-74-i1711526866.html To jest pikus. Nieraz widze na tym allegro takie perełki ze glowa boli. Nie wiem jak można coś takiego sprzedawać.

Gość Co za idiotka
Nikt ci nie każe tego kupować. Zero przymusu