Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SssłodkaKotkaa

Chłopak nie proponuje spotkań..

Polecane posty

Gość SssłodkaKotkaa

Mój chłopak, z którym jestem pół roku, rzadko proponuje spotkania.. miedzy nami wszystko się dobrze układa, mamy stały kontakt ze sobą kiedy się nie widzimy jednak to ja z reguły jestem tą, która ustala 'date i godzinę', on oczywiście nigdy nie odmawia.. czy to normalne?

Gość aforniczkaa
u mnie teź tak, jest...on udaje, że nic w tym złego nie widzi

Gość SssłodkaKotkaa
ja z moim na ten temat nie rozmawiałam bo poza tym jak mówiłam układa nam się bardzo dobrze.. zastanawiam się tylko czy wynika to z tego, że jemu jest to obojętne czy zwyczajnie nie daje mu szansy na zaproponowanie bo sama planuje spotkania z wyprzedzeniem :)

Gość :)))))))))))
tzn,. mnie sie wydaje,że mało cię kocha, facet gdy jest zakochany to ponoć staje na rzęsach żeby spotkać się ze swoją lubą ;>

Gość SssłodkaKotkaa
masz rację, tak być powinno.. ale my nie jesteśmy już nastolatkami, oboje pracujemy i studiujemy, ciężko nam zgrać terminy.. może jemu jest wygodniej, ze ja sie tym zajmuje, a on bez zmruzenia okiem na to przystaje?

Gość :)))))))))))
to może jeśli jest między wami tak dobrze, zrobisz taką przerwę od tego,żeby się pierwsza odezwać ? żeby dać mu do zrozumienia? ;> nie powinno to wam jakoś chyba zaszkodzić, prawda?

Gość Kunegunda1988
Skoro układa wam się dobrze poza tym to napewno wynika z tego że planujesz z wyprzedzeniem. I on pewnie się przyzwyczaił też do tego i pierwszy nie proponuje bo wie że zrobisz to pierwsza. Wstrzymaj się i zobacz czy zrobi to jeśli nie wejdziesz na temat spotkania

taki typ faceta. Moje zakupy we dwoje wyglądają tak, że ja mówie co potrzebujemy, co się skończyło i łąduje do koszyka a on się zgadza i to nosi. Jak długo byłam chora i nie wychodziłam z łóżka przez kilka miesięcy za każdym razem jak sam musiał iść nie był zadowolony :P

Gość sgerty
rób przerwę. niech się wykaże chłoptaś.

Gość SssłodkaKotkaa
Też wydaje mi się, że to taki typ :) Ja niestety lubię mieć wszystko uporządkowane dlatego też planuje z wyprzedzeniem żeby nie zostać zaskoczona z dnia na dzień.. widocznie mu z tym wygodnie, a ja niepotrzebnie szukam dziury w całym ;)