Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsx 1300

Niezdecydowany chlopak-juz nie daje rady

Polecane posty

Gość gsx 1300
ok dzieki:)w piatek sie widzimy,:)

A to takie dziwne relacje są co dwa dni, że akurat piątek? :) ok. do piątku w takim razie :) trzymaj sie

Gość gsx 1300
?l

Gość trzeba rozmawiać.....
Będąc na twoim miejscu ja bym odeszła...Wiem, że nie dopuszczasz takiej możliwości, ale pomyśl, czy Twój facet ma prawo tak "żąglować" Twoimi uczuciami?Przecież to jest strasznie męczące a poza tym to trzeba mieć swoją godność i się nie prosić o uczucia.Facet nie jest pewien, to niech spada na szczaw!Niech się określi, bo ileż można znosić Jego hustawki?No ale On wie, że Ty zawsze będziesz i wlaśnie tym dajesz Mu przyzwolenie na takie zabawy.Będziesz się męczyć dziewczyno z tym Panem:(.

Gość gsx 1300
macie racje ale ja ciagle mam nadzieje ze sie ogarenie.tak sie cieszylam od paru miesies ze nie bylo nic.a tu nagle spadlo jak grom z nieba, w ogole sie nie spodziewalam:(

Widzę, że od wczoraj nic się nie poprawiło i nadal Cię to gnębi. Pomyśl o tym tak,że jemu jest po prostu z Tobą wygodnie gotujesz mu, sprzątasz, pierzesz więc jemu ta sytuacja pasuje. Nagle coś mu odwala i chce wszystko kończyć, ale uzmysławia sobie, że z Tobą jest mu po prostu wygodniej i znowu chce być z Tobą, bo może skonczyć mu się ta wygoda.

Gość lesniczy
on cie tylko rucha maloletnia naiwna durna szmato, i nie tylko ciebie jeszcze cche poruchac, oto cala filozofia

Gość gsx 1300
jak on nie chce ze mna byc to wtedy ja go prosze przekonuje.. on mowi na prawde okropne rzeczy.a potem po czasie wszystko wraca do normy i jest ok.. ja wiem ze moze to wygladac tak ze ja uprosze a on sie lamie, ale gdyby sam tez nie chcial to zadna sila by go do bycia ze mna nie zmusila..wiele razy sam mowil ze byc ze mna chce a jak jest taka akcja to potrafi powiedziec jak sie go pyam po co mowil rakie rzeczy to odposwiada bo ja tego chcialam czyc os w stym stylu ze sie sama pytalamn.. a tobzdura bo wiele razy mowil sam z siiebie..mysle ze jak byc nie chce ze mna to tak w danej chwili na prawde czuje. a potemmu sie odwidzi i sam nie wie co chce.

Gość gsx 1300
i on mnie przytula caluje,, nawet potrafi od tak jak gdzies jestesmy kupic mi cos bez okazdji jakis ciuch zegarek itd...widzimy sie w kazdy weekend. on nie jest gnojkiem ktory korzysta

No skoro Ty go przekonujesz do tego, żeby z Tobą był to nie dziw się, że on jest niezdecydowany. Po co naciskasz? Postaw sprawe jasno albo chcesz byc ze mna albo nie. Jesli powie, ze tak to odpowiedz mu, ze jezeli jeszcze raz dojdzie do sytuacji ze powie, ze to koniec a potem mu sie odwidzi to potraktujesz te slowa powaznie i definitywnie odchodzac od niego. Moze jak postawisz go pod sciana to zrozumie cokolwiek

Gość gsx 1300
ajak powie NIE? bo wiem ze na pewno to teraz powie

Gość fhgfhhg
Autorko, piszesz, że nie dajesz rady, pytasz co robić, a i tak swoje wiesz. Nie rozumiem po co zakładać temat. I nie próbuj nam udowodnić, że twój mężczyzna Cię kocha. Kochający człowiek w życiu nie mówi w ten sposób. Co to ma znaczyć, że on się nie może zdecydować? Facet jest po 30, inni w jego wieku mają żony i dzieci, a on się zdecydować nie może ;/ Sama sobie pozwalasz na takie traktowanie. On wie, że jest na każde twoje zawołanie. Nikaluxor ma rację - każ mu się wreszcie określić albo dalej zakładaj sobie tematy na kafe jak Ci jest źle, ale za nic go nie opuścisz. I przestań się w końcu płaszczyć przed nim. Nie wiem czego od nas oczekujesz. Mamy dać Ci rady jak go zmienić albo jak zatrzymać go przy Tobie na siłę?

To jak powie nie to odejdz od niego, powiedz, że nie wytrzymasz dłużej tej niepewności, że żyjesz tylko dniem następnym, obawą że może znowu odwidzi mu sie wasze bycie razem i że to Cie wykonczy dlatego odchodzisz. Powiedz mu że go kochasz ale najwudoczniej jest z Toba nieszczesliwy,dlatego oddajesz mu wolnosc. Albo zrozumie odrazu i poprosi, zebys zostala albo pozwoli Ci odejsc-jesli tak tzn, ze nie byl Ciebie wart. A moze kilka dni bez Ciebie udowodni mu, ze zyc jednak bez Ciebie nie moze i otworza mu sie oczy na wszystko???? Sprobuj w ten sposob-mozesz na tym zyskac. To tylko moja podpowiedz-sama zdecyduj co dalej?

Gość glowny motyw
waszej znajomosci: on mnie tuli, caluje a idz ty babo :D:D 🖐️

Gość fhgfhhg
W takim razie zaproponuj związek bez zobowiązań. :D Wcale bym się nie zdziwiła gdyby miał drugą na boku albo był gejem, a Ciebie traktował jako przykrywkę :P I Ty się dziwisz, że on Cię tak traktuje... Sama się o to prosisz. Zabawę pewnie ma przednią.