Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PacaPaweł

Jak naprawić stary związek?

Polecane posty

Gość PacaPaweł

Witajcie. Byłem z dziewczyną 1,5 roku , wszystko pięknie, miłość i szczęście , takie tam.. niestety coś zaczęło się psuć , zerwała ze mną. Przyjąłem to źle ale nie załamałem się , żyłem pełną piersią i 2 tygodnie po rozstaniu poznałem pewną dziewczynę. Dużo gadaliśmy, razem się bawiliśmy na dyskotekach ale nic wielkiego nie zaszło. Jednak W pewnym momencie zadzwoniła moja była i prosiła o spotkanie, chciała żebym do niej wrócił i było jak dawniej. Zgodziłem się, byłem szczęśliwy że los dał nam drugą szanse jednakże następnego dnia dowiedziała się że flirtowałem z inną, znowu mnie rzuciła. Ehh Poszliśmy każdy w inną stronę, ja związałem się z tą dziewczyną a ona po pewnym czasie znalazła sobie nowego chłopaka. Wszystko byłoby pięknie ale tydzień temu oboje znaleźliśmy się na tej samej imprezie. Zrozumiałem wtedy że nadal ją kocham tak samo jak przed rozstaniem , moja była natomiast na szczęśliwą nie wyglądała, koleś ją cały czas olewał i czasem czułem jej wzrok na sobie. Zarzeka się że już nic do mnie nie czuje ale dowiedziałem się od jej koleżanki że poszła na tą imprezę tylko dlatego że ja tam będę. Zerwałem z aktualną dziewczyną bo nie chce jej oszukiwać gdy nadal kocham byłą ale jak sprawić żeby ta do mnie wróciła? Nie wiem co robić , jak spróbować, ona nadal jest z tym kolesiem..który zostawił by ją w kilka sekund dla innej.. Jakieś propozycje?

postaraj się o nią ale nie nachalnie i pokaż co straciła...:)

Gość PacaPaweł
To ja ją straciłem, nie ona mnie. Mówią że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki no ale na boga chciałbym wejść do tej rzeki i nigdy z niej nie wychodzić.

Gość PacaPaweł
No w sumie najlepsze rozwiązanie jak dotychczas :)

ja wchodziłam 3 razy:D co prawda w koncu nic z tego nie wyszlo ale warto probowac:) Ile macie lat?

Gość PacaPaweł
ja 21 ona 19 . Nie jesteśmy z tych emo nastolatków. choć chciałbym , życie byłoby wtedy prostsze :)

Gość Nie wiem jak ci pomóc...
...ale może wziąłbyś niezobowiązująco do mordy miłemu starszemu panu? :)

Gość PacaPaweł
Nie dziękuje , wole popatrzeć jak ty bierzesz mojego do swojej buzi choć wolałbym jakby twoja siostra albo dziewczyna to zrobiła :)

Gość PacaPaweł
Niestety wszystko co napisałem to moje chore fantazje które przywołuję w myślach podczas codziennego ujeżdżania dupą przepychacza od kibla na oczach mamy która następnie sra mi na pysk bardzo rzadkim gównem zawierającym nie do końca strawione szczątki noworodka :D

Powiem Ci tak gdybym była na miejscu tej dziewczyny i choć trochę tęskniłaym za Tobą to ucieszyłby mnie nawet najmniejszy kontakt z Toba. Może umów się z nią na kawę, a jak to za dużo to nawet napisz głupiego smsa. To trzeba rozwiązać powoli, musisz ją najpierw wybadać:D

Gość PacaPaweł
dobre kolego ! :D hehe, ale bez jaj , jakieś propozycje bo wychodzę zaraz ?

Gość PacaPaweł oficjalny podszyw
spoko, odpuszczam ;)

Gość PacaPaweł
ale jak coś masz to napisz, lubię taki czarny humor :)

nikt tu Ci nie da konkretnej rady,znasz ja najlepiej, wiesz co lubi...wykorzystaj to:)

Gość PacaPaweł
masz rację , wiem co lubi. hmm no to ostróda a potem woodstock :) Tylko jak ja ją znajdę pośród tego tłumu , ale co tam.. wierze w głupie szczęście :D

Gość Alka.a
pokaż jej że naprawde Ci zależy i bądź wytrwały. wiem to z wlasnego doświadczenia. też nie chciałam wchodzić drugi raz do tej samej rzeki ale mój były był wytrwały i nie odpuszczał. jak to sie mówi kropla drąży skałę i udało mu się:)))